U FOKUSU – FANTASTIČNI KOMADI NAKITA! FOTO

0

U parfimeriji „Fokus“ u Jagodini možete kupiti najbolje komade nakita u gradu, ali i šire. Ove sezone u trendu je ekstravagantan nakit i upečatljivi komadi. Nakit oblači ženu i ističe njene obline… On je detalj koji se lako uklapa u svaku garderobu ukoliko umete da ga iznesete. „Što veće, to bolje!“ glavna je krilatica ove sezone. Naime, nakit je ove sezone stavljen u prvi plan. Must have su raskošni, šareni i veliki komadi koji plene pažnju t i nikog ne oostavljaju ravnodušnim. Pogledajte šta samo Fokus ima i koje su preporuke za novu sezonu!

1

Velike ogrlice ističu lep vrat jedne dame. One su stvarno velike, kategorizuju ih u XXL modu. Preporučuju se devojkama koje vole jake boje, jer se uglavnom kreiraju u jakim bojama.

5Na modnim pistama i na ulicama već neko vreme stejtment nakit je pravi hit. Ogrlice su velike i upadljive, minđuše duge i dramatične, a narukvice obojene u jarke boje i vrlo smele. Ovi komadi dizajnirani su tako da se izdvajaju i da najjednostavniju odevnu kombinaciju učine senzacionalnom, ako se pravilno ukombinuju.

8

Veliki komadi nakita zahtevaju jednostavniju odeću. Ako želite da vaš nakit bude zapažen, izbegavajte da ga nosite sa šarenom odećom. Čiste boje su najbolje za kombinovanje sa krupnim komadima nakita. Jer je svrha tih komada da budu u prvom planu. Opuštena kombinacija farmerki i bele majice izgledaće fantastično ako joj se doda upadljiva ogrlica ili XXL minđuše.

132211Fenomenalne velike minđuše u svim bojama i različitih modela u FOKUS -u. Pozovite  035 229 011 i posetite FOKUS Kneginje Milice 80 Jagodina

20

Ako obožavate žive boje, razigrane i manje ozbiljne motive s dahom pop arta, birajte nakit u parfimeriji FOKUS! Svetski TOP dizajneri preporučuju XXL minđuše i krupne komade nakita.

1715

Ne zaboravite da nam dolazi 8.mart i ovakav komad nakita idealana je poklon za vašu devojku, drugaricu, sestru.

19„Stejtment “ nakit najbolje ide uz jednostavnu odevnu kombinaciju jer joj daje šik, glamurozan efekat. Takođe, sa ovakvom vrstom nakita ne treba preterivati pa se savetuje nošenje samo jednog komada da ne bi kompletna odevna kombinacija izgledala ružno i „teško“. Obavezno posetite Fokus i pogledajte fantastični nakit koji je u ponudi!

FOKUS 035 229 011

Kneginje Milice 80

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime