JAGODINA OTIŠLA U LUČANE PO BOD A OSVOJILA TRI

0

Fudbaleri Jagodine su se iz Lučana vratila sa celim plenom. Posle igre za nezaborav u prvom poluvremenu stigli su do vredne pobede.

-Otišli smo po bod, a vratili smo se iz Lučana sa celim planom. U prvom polvremenu, posle vodjstva domaćih sa ,,bele tačke“, pokazali smo svoje prvao lice. Igrli smo brzo, maštovito, jendostvano i efikasno. Postigli smo tri gola što je bilo dovoljno, ispostavilo se na kraju, za pobedu, ističe na početku razgovora Danijel Mihajlovič, stari-novi kapiten i strelac drugog gola za Jagodinu.

Da vam je neko pre utakmice ponudioo bod, da li biste prihvtatili?

-Oberučke, Mladost je čvrsta ekipa koja ima odličnog trenera koji dobro pozanje našu ekipu. Medjutim, rano vodjstvo domaćih nas je naterelo da krenemo na sve ili ništa u tom sjajnom prvom poluvremenu i dobili smo sve.

Jagodina je na prvoj utakmici igrala u sistemu 3-5-2.

-Igramo sa tri štopera u poslednjoj liniji odbrane. Filipović je pokrivao desnu a ja levu stranu pored aut linije. Ispred nas su delovali u ulozi ofanzivnih bekova Djurić i Lepović. I oni su se odlično snašli. Zadnji vezni Mitošević i Martinović su odlično obavili svoj deo posla. U celini sve je funkcionisalo na najbolji mogući način.

U nastavku se malo zastali?

-Prednost od dva gola iz sjajnog prvog dela malo nas je u podsvesti naterala da igramo nešto povučenije. Moglo je to na kraju da nas skupo košta, ali nije. Domaćin je uspeo samo da ublaži poraz ami na kraju da stignemo do zalsužene pobede. Ipak, smo na kraju nagradjeni za dobru igru iz prvih 45 minuta.

U subotu dolazi Zvezda?

-Zvezda se u prelaznom roku adekvanio pojačala. kiks Partizana protiv Voždovca nagoveštava da, kada je u pitanju trka za prvo mesto, ništa nije gotovo. Zvezda će na našem stadionu sigurno jurišati na pobedu. To će biti šansa za nas da ih iznenadimo iz kontranapada. Smatram da je vreme da Zvezda končno dožvi poraz pred našim navijačima. Do sada je uvek pobedjivala, zaključuje na kraju razgovora Danijel Mihajlpović koji je čak u dva navrata nosio crveno-beli dres aktiuelnog prvaka Srbije.

Z. Milovanović

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime