JAGODINA UKIDA DVE AGENCIJE I NUDI RADNICIMA PRELAZAK U ITALIJANSKE FABRIKE

0

„Jagodina je jedini grad u Srbiji, koji, u cilju štednje, povećanja efikasnosti i smanjenja administracije, ukida dve agencije, a radnicima iz tih agencija, njih 22, biće ponuđeno da rade u novim italijanskim fabrikama, koje rade ili se grade u jagodinskoj industrijskoj zoni, gde su potrebni adiministrativni radnici sa iskustvom“, izjavio je predsednik Skupštine graad Jagodine, Dragan Marković Palma.

Skupština grada Jagodine će, na narednoj sednici, koja je zakazana za četvrtak, 26. februar, ukinuti dve agencije, Agenciju za mala i srednja preduzeća i registrovana poljoprivredna domaćinstva i Stalnu kancelariju za ekonomski razvoj grada Jagodine. U ove dve agencije radi 22 radnika i njima će biti ponuđeno da rade u novim italijanskim fabrikama koje rade ili se grade u Jagodini. Radi se o iskusnim administrativnim radnicima, čije znanje je potrebno novim investitorima.

„Do kraja godine, u Jagodini će ukupno biti devet stranih investitora, onih koji su napravili fabrike i već rade i onih sa kojima su potpisani ugovori“ , izjavio je presdednik Skupštine grada Jagodine, Dragan Marković Palma.

Prema Markovićevim rečima, jagodinska lokalna samouprava, je prva u Srbiji, koja je odavno krenula sa štednjom, kada su u pitanju prinadležnosti političarima, kojih u ovom gradu nema, kao što plate članovima gradskih veća, odbornicima i članovima upravnih odbora.

„Ukidanjem ove dve agencije, nastavljamo sa štednjom, a sve u cilju veće efikasnosti i smanjenja administaicije“ , kazao je Marković.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime