TRIPOLARNI RADIOTALASNI LIFTING – TRETMAN ZA BORE, SPUŠTENE KAPKE, BORE NA VRATU

0

TRIPOLARNI radiotalasni lifting je tretman pogodan za bore i linije oko očiju, spuštene kapke, kesice oko očiju, bore na čelu i licu, kesasteobraze, nazolabijalne bore, duplu bradu i bore na vratu. Tretira se opuštena koža dekoltea, grudi.

marija-2„Za elastičnost kože zaslužni su proteini kolagena i elastina, čije se generisanje smanjuje od 25. godine života. Proteinski lanci se opuštaju a samim tim se opušta i koža i stvaraju se prve bore. Tripollar tretmanom se deluje dvostruko. Postojeći kolageni lanci se zatežu, a istovremeno se i fibroplasti (ćelije koje proizvode kolagene lance) stimulišu da proizvode više kolagena tako da je efekat dugotrajan! Unutar kože fibroblast sintetiše molekule kolagena (tri polipeptidna lanca obmotana jedna oko drugih u trostruki heliks). Dejstvo TriPollar RF-a izaziva kontrakciju postojećih kolagenih vlakana koja ponovo dobijaju kristalno organizovanu strukturu, što je uslov da koža postane ponovo zategnuta i glatka. Zagrevanjem površinskih i dubljih slojeva kože takođe se poboljšava lokalna cirkulacija krvi kao i drenaža slobodnih masnih kiselina u limfni sistem i vrši eliminisanje viška tečnosti i toksina iz organizma. Time se, uz željeni estetski efekat zatezanja i podmlađivanja kože, istovremeno postiže i blagotvorno dejstvo bolje prokrvljenosti i detoksikacije“ kaže vlasnica OZON ESTHETIC salona u Jagodini, Marija Mitrović.

Dugotrajni rezultati u redukciji bora i zatezanju kože postižu se serijom od 5-6 tretmana i u vremenskom razmaku od nedelju dana. Procedura traje 30 minuta. Ne daje nikakva neželjena dejstva i možete se slobodno vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Ovaj tretman možete zakazati na 069 470 81 33 u OZON ESTHETIC salonu u Čočetovoj ulici u Jagodini.

Prethodni tekstPEČAT IDE U ISTORIJU
Sledeći tekstPREMINUO NEBOJŠA GLOGOVAC

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime