„SVI ZA PARAĆIN“ – Paraćin će dobiti savremeni vodovod evropskog tipa

0

Prošlu godinu 2018. predsednik Izvršnog odbora pokreta „Svi za Paraćin“ Danijel Živković ocenio je kao veoma uspešnu. Živković je naglasio da članovi ovog pokreta za svoje rezultate odgovaraju isključivo građanima.

„Za nas su građani oni čije potrebe osluškujemo, sa kojima dogovaramo prioritete i sa kojima se trudimo da Paraćin učinimo što boljim mestom za život. Važan nam je samo sud građana. U godini koja je za nama činili smo napore da potrebe naših sugrađana u najvećoj meri zadovoljimo jer mi smo jedina lokalna autentična politička opcija koja građanima garantuje sigurnost i pruža uverenje da se naša opština sigurno razvija u svim sferama društvenog života“ rekao je Živković.

Šredstavnici ovog pokreta preuzeli su odgovornost za funkcionisanje komunalnih službi u Paraćinu, predškolske ustanove „Bambi“, sportskog saveza…

„Puno mladih, ozbiljnih i sposobnih ljudi je sa nama. Oni ne beže od odgovornosti i bave se najostljivijim poslovima od vitalnog značaja za svakodnevno funkcionisanje grada“ rekao je Živković.

U planu je izgradnja magistralnog cevovoda od izvorišta Gorunje do postojećeg rezervoara Karadjordjevo brdo, uključujući punktnu stanicu na prostoru bivše kasarne, izgradnja jednog dodatnog bunara na izvorištu Dankovo, rekonstrukcija sekundarne vodovodne mreže u gradskom jezgru, zamena 4 do 6 km zastarelih cevi…

„Paraćinci će dobiti savremen vodovod evropskog tipa bez čestih problema kako je ranije bilo“ dodao je Živković.

Tekst je nastao realizacijom projekta „Paraćin iz svakog ugla“ koji sufinansira opština Paraćin

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime