SSP: DS samostalno odlučila da privatizuje protest

0
GO SSP Jagodina saopštio je da više ne učestvuje u organizaciji protesta „Srbija protiv nasilja“ u Jagodini kako je to do sada bio slučaj.
„SSP Jagodina nikada neće odustati od protesta protiv nasilja koji se održavaju na ulicama Jagodine, jer su slobodarske vrednosti i Srbija bez nasilja cilj koji prevazilazi sve političke stranke i njihove planove i ciljeve.

Demokratska stranka je samostalno odlučila da privatizuje protest protiv nasilja u Jagodini. SSP im neće stajati na tom putu. Apsolutna vlast sa sobom nosi i apsolutnu odgovornost. U strahu da se istina ne sazna nažalost DS je preventivno objavila jednu činjeničnu neistinu u saopštenju na svom FB profilu, i dovela u situaciju ugroženost čitave opozicije u Jagodini, stvarajući sliku o razjedinjenosti opozicije što je nešto što niko od naših gradjana nece podržati. Očgledno je da su odboru DS najveći neprijatelji odbori ostalih opozicionih stranaka, od stranaka vlasti. SSP Jagodina ostaje na pravcu odbrane demokratskih vrednosti, slobodne Jagodine i Srbije“ navodi GO SSP u Jagodini. 

Prethodni tekstJeremić: Sve je očiglednije da protesti nisu doneli ono čemu su se građani nadali kada su u velikom broju izašli na ulice
Sledeći tekstStevo Grkinić: Prvi čovek DS Jagodina da prevede definiciju demokratije na srpski

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime