KARAVAN „DUH MLADOSTI“ U JAGODINI

0

Karavan „Duh mladosti“ održaće se 15.07.2017 (subota) na parkingu kod Akva parka, a početak je zakazan za 17h. Generalni pokrovitelj projekta je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Opština grada Jagodina je takođe podržala ovu manifestaciju. U narednom periodu karavan će posetiti još 30 gradova i opština širom Srbije u cilju promocije dualnog obrazovanja, sporta, zdravog načina života, preduzetništva i bezbednosti mladih. Zaštitno lice manifestacije je olimpijski šampion u rvanju Davor Štefanek.

U okviru manifestacije mladima će biti ponuđeno da se bave sportom i da se takmiče u basketu 3 na 3 i malom fudbalu. Jagodinci će imati priliku da učestvuju u akciji „Zgib zona“, koju organizuju „Radio S“ i „Duh mladosti“, u kojoj grad koji zbirno uradi najviše zgibova, osvaja renoviranje dečijeg parka ili sportskog igrališta po želji.

U okviru manifestacije biće organizovana panel diskusija na temu dualnog obrazovanja i preduzetništva na kojoj će predstavnici ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, predstavnici lokalnih srednjih škola i kompanija pričati na temu dualnog i preduzetničkog obrazovanja i odgovarati na pitanja prisutnih.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime