„SPORTISIMO“ PROSLAVIO TREĆI ROĐENDAN – DETE UČI ONO ŠTO ŽIVI

0

Školica „Sportisimo“ je proslavila svoj treći rođendan. Srećna i zadovoljna lica mališana kao i njihovih roditelja, najlepši su poklon koji je tim Sportisima mogao da dobije. Svojim prisustvom i animacijom, žurku su ulepšali ELZA, SPAJDERMEN I KLOVN, koji su bili veoma raspoloženi i druželjubivi. Uz dečiju muziku su svi skupa đuskali i dobro se zabavili. Mali sportisti su pevali rođendansku pesmicu a kasnije se zasladili tortom i po nekim slatkišom iz velike pinjate.

sportisimo-3

„Sa nestrpljenjem smo čekali „divan dan školice“ i kao uvek, priredili smo iznenađenje svojim sportistima. Hvala roditeljima i prijateljima školice, koji nas svakodnevno podržavaju, bodre i daju dodatni motiv da budemo još bolji. Hvala Vam što podržavate sve naše aktivnosti, a mi ćemo dati svoj maksimum, kao i uvek, da opravdamo očekivanja naših malih sportista i vas roditelja! Naše carstvo je sve veće iz meseca u mesec i zato očekujte od nas samo najbolje.“ – rekao je koordinator školice, profesor sporta i fizičkog vaspitanja Filip Marović.

sportisimo-1

Inače, Sportisimo ima u trenažnom pogonu 3 uzrastne grupe i to:
-MINI GRUPA (3-4 godine)

-JUNIOR GRUPA (5-6 godina)

-SENIOR GRUPA (7-11 godina)

Za sve informacije možete nas kontaktirati putem facebook stranice (Školica sporta Sportisimo) i pozivom na broj 064/ 187 20 97!

<<<DETE UČI ONO ŠTO ŽIVI>>>

Prethodni tekstSAŠA JANKOVIĆ U SUBOTU OTVORENO O SLUČAJU „SAVAMALA“
Sledeći tekstOTVOREN PRATEĆI PROGRAM FESTIVALA „DANI KOMEDIJE“

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime