SPECIJALNA PONUDA HILL HOTELA ZA MLADENCE I VENČANJA

0

Ljubav inspiriše. Zato su za nas centralni događaji u godini, vaše male i velike proslave. Poseban akcenat stavljamo na venčanja. Potrudili smo se da napravimo bajku kojom počinje vaš zajednički život.

Ukoliko tražite luksuzan objekat koji odiše komforom, skladom i toplinom, Hill Hotel u Jagodini pravo je mesto za vas. Prostrana, savršeno uređena i sa ukusom dekorisana restoran sala u Hill Hotelu pružiće vama i vašim gostima sve što i najviši kriterijumi zadovoljavaju. Imamo reputaciju u ovom segmentu usluge kojom malo koji objekat u Srbiji može da se pohvali.

51

Uredili smo kutak za buduće mladence gde će izgovoriti sudbonosno DA, a kasnije se na fotografijama i snimcima rado prisećati tog trenutka. U zelenoj oazi u okviru hotelske bašte postavili smo romantičnu pagodu gde će mladenci krunisati svoju ljubav, položiti zavete pred svojim najbližim i uploviti u zajednički život.

23

Višegodišnje iskustvo u organizaciji događaja, izuzetna usluga i vrhunski gastronomski zalogaji, garantuju našim klijentima nezaboravne trenutke. Gostima je na usluzi mogućnost smeštaja u luksuznim sobama i apartmanima, ukoliko se odluče da prenoće ili produže boravak posle proslave venčanja.

9

Klimatizovan prostor sa odličnom ventilacijom i ljubaznom poslugom obezbediće lep i ugodan boravak. Restoran salu je moguće opremiti i luksuznom rasvetom, efekt mašinama i cvetnim aranžmanima koji će zajedno učiniti posebne trenutke jos lepšim i dužim za pamćenjem.

Naš hotel je idelano mesto i za fotografije koje ćete čuvati na najlepšim mestima u svom domu. Brinuli smo o svakom detalju. Luksuzno i pažljivo birani detalji u restoranu, samom hotelu ili na piazzetti ispratiće lepotu ljubavi na fotografijama i snimcima.

Učinićemo sve da opravdamo stečenu reputaciju i poverenje koje ste nam ukazali.

10

Kompletnu ponudu za organizaciju venčanja i ostalih slavlja pogledajte na sajtu hotela na sledećoj putanji http://www.hill-hotel.com/proslave.php
Iskoristite specijalnu ponudu Hill Hotela – za termine vikendima (petak, subota, nedelja) u vreme crkvenih postova u toku 2018. godine popust od 10% na Menije Classic, Classic Plus i Superior, kao i popust od 5% na Menije Buffet/Švedski sto i Premium.

Ponuda se odnosi na sledeće postove i termine:
• Božićni – od početka godine do 06.01.
• Uskršnji 19.02.-07.04.
• Petrovdanski 04.06.-11.07.
• Velikogospojinski 14.08.-27.08.
• Božićni od 28.11. do kraja godine

1

Neka svaki naredni dan vašeg života bude jedna lepa avantura prepuna ljubavi i zajedničkih uspeha. Srećno!

Prethodni tekstKONKURSI ZA SUFINANSIRANJE MEDIJSKIH PROJEKATA
Sledeći tekstEVO ZAŠTO JE FEBRUAR JEDINI MESEC KOJI IMA 28 DANA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime