SPECIJALNA PONUDA HILL HOTELA ZA MLADENCE I VENČANJA

0

Ljubav inspiriše. Zato su za nas centralni događaji u godini, vaše male i velike proslave. Poseban akcenat stavljamo na venčanja. Potrudili smo se da napravimo bajku kojom počinje vaš zajednički život.

Ukoliko tražite luksuzan objekat koji odiše komforom, skladom i toplinom, Hill Hotel u Jagodini pravo je mesto za vas. Prostrana, savršeno uređena i sa ukusom dekorisana restoran sala u Hill Hotelu pružiće vama i vašim gostima sve što i najviši kriterijumi zadovoljavaju. Imamo reputaciju u ovom segmentu usluge kojom malo koji objekat u Srbiji može da se pohvali.

51

Uredili smo kutak za buduće mladence gde će izgovoriti sudbonosno DA, a kasnije se na fotografijama i snimcima rado prisećati tog trenutka. U zelenoj oazi u okviru hotelske bašte postavili smo romantičnu pagodu gde će mladenci krunisati svoju ljubav, položiti zavete pred svojim najbližim i uploviti u zajednički život.

23

Višegodišnje iskustvo u organizaciji događaja, izuzetna usluga i vrhunski gastronomski zalogaji, garantuju našim klijentima nezaboravne trenutke. Gostima je na usluzi mogućnost smeštaja u luksuznim sobama i apartmanima, ukoliko se odluče da prenoće ili produže boravak posle proslave venčanja.

9

Klimatizovan prostor sa odličnom ventilacijom i ljubaznom poslugom obezbediće lep i ugodan boravak. Restoran salu je moguće opremiti i luksuznom rasvetom, efekt mašinama i cvetnim aranžmanima koji će zajedno učiniti posebne trenutke jos lepšim i dužim za pamćenjem.

Naš hotel je idelano mesto i za fotografije koje ćete čuvati na najlepšim mestima u svom domu. Brinuli smo o svakom detalju. Luksuzno i pažljivo birani detalji u restoranu, samom hotelu ili na piazzetti ispratiće lepotu ljubavi na fotografijama i snimcima.

Učinićemo sve da opravdamo stečenu reputaciju i poverenje koje ste nam ukazali.

10

Kompletnu ponudu za organizaciju venčanja i ostalih slavlja pogledajte na sajtu hotela na sledećoj putanji http://www.hill-hotel.com/proslave.php
Iskoristite specijalnu ponudu Hill Hotela – za termine vikendima (petak, subota, nedelja) u vreme crkvenih postova u toku 2018. godine popust od 10% na Menije Classic, Classic Plus i Superior, kao i popust od 5% na Menije Buffet/Švedski sto i Premium.

Ponuda se odnosi na sledeće postove i termine:
• Božićni – od početka godine do 06.01.
• Uskršnji 19.02.-07.04.
• Petrovdanski 04.06.-11.07.
• Velikogospojinski 14.08.-27.08.
• Božićni od 28.11. do kraja godine

1

Neka svaki naredni dan vašeg života bude jedna lepa avantura prepuna ljubavi i zajedničkih uspeha. Srećno!

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime