SNS PRVA PREDALA LISTU, KOALICIJA OKO SPS NAJAVLJUJE PREDAJU LISTE U NEDELJU

0

Srpska napredna stranka bila je najbrža, pa će se na glasačkom listiću naći pod rednim brojem jedan. Demokrate najavljuju da će biti sledeći koji će predati izbornu listu, a za sutra, predaju potpisa najavljuje i koalicija okupljema oko SPS. Ostale partije to će učiniti narednih dana.

Na listi, kažu, ima i ličnosti iz javnog života, ali zasad ne žele da govore o imenima. Mediji prenose da se u prvih 20 na listi SNS-a nalaze, između ostalih, novinar Miroslav Lazanski, selektor teniske reprezentacije Bogdan Obradović, automobilista Dušan Borković, operska diva Jadranka Jovanović i književnica Ljiljana Habjanović Đurović.

Imena sa svoje liste ne otkrivaju ni demokrate, ali kažu da je ona zaključena i da će vrlo brzo biti i predata.

I koalicija okupljena oko socijalista prikupila je potpise za učešće na vanrednim izborima i prema rečima lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića – Palme, u nedelju će ih predati zajedno sa listom kandidata. Ostale partije trenutno održavaju sednice stranačkih organa.

Poslednji rok za predaju lista za učešće na vanrednim perlamentarnim izborima zakazanim za 24. april je 15 dana pre izlaska na birališta.

N1

Prethodni tekstMUČITELJ KONJA IZ JAGODINE – PONOVO S MOTKOM U RUCI?
Sledeći tekstBOŽOVIĆ: SVAKA ČAST JAGODINI, IGRALI SU MUŠKI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime