„SAVEZ ZA BOLJU JAGODINU BORIS TADIĆ, BORKO STEFANOVIĆ“ (5) U DRAGOCVETU

0

Tribinu u Dragocvetu otvorio je kandidat za narodnog poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srbije Socijalemokratske stranke Darko Radovanović. On se zahvalio okupljenima što su izdvojili vreme da čuju predstavnike jedine opozicije u Jagodini na nastupajućim lokalnim izborima, uz opasku da mu se čini da je došlo više meštana Dragocveta nego na skupovima nekih većih partija. Radovanović je pozvao meštane Dragocveta da daju poverenje jedinoj jagodinskoj opoziciji Savezu za bolju Jagodinu-Boris Tadić, Borko Stefanović listu pod rednim brojem 5 na nastupajućim lokalnim izborima.
16Kandidat za gradonačelnika jedine opozicije u Jagodini Aleksandar Grković izneo je program za selo ove koalicije. Formiraćemo Direkciju za poljoprivredu koja će kao glavni projekat imati formiranje jagodinske poljoprivredne zadruge. Pokrenućemo projekat uvodjenja vodovoda i kanalizacije u sva sela, pravljenja biciklističko pešačke staze do svakog sela, i pravljenje većeg broja seoskih ambulanti koje će raditi svakog radnog dana. Selo ne sme da zaostaje za gradom infrastrukturno,rekao je Grković.
Kandidat za predsednika Skupštine Grada doktor Milan Miloradović rekao je kao je ova koalicija garant pokretanja infrastrukture na selu. Nećemo moći da te projekte u potpunosti finansiramo iz budžeta grada ali tu su predpristupni fondovi Evropske Unije, kao i fondovi za razvoj Republike Srbije.
Kandidatkinja za zamenika gradonačelnika doktorka Suzana Matejić istakla je da nije istina da u zdravstvu ima višak radne snage. Mi danas imamo situaciju da je prošle godine oko 1000 mladih lekara otišlo iz zemlje. Nema viška medicinskog osoblja, i tu je velika kritična tačka, a uskoro nećemo imati koda nas leči. Zato nam je potrebna sveobuhvatna reforma, promena zdravstvenog sistema.
LISTA BORIS STEFANOVIĆ, BORKO STEFANOVIĆ SAVEZ ZA BOLJU JAGODINU NALAZI SE POD REDNIM BROJEM 5 NA LISTIĆU ZA LOKALNE IZBORE.

Prethodni tekstJAGODINA – DVERI, DSS NA ŠTANDU ISPRED CRKVE
Sledeći tekstPALMA: MLADIM MAJKAMA VEĆA PRIMANJA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime