JAGODINA – DVERI, DSS NA ŠTANDU ISPRED CRKVE

1

U okviru preizborne kampanje, predstavnici Koalicije „Srpski pokret Dveri-Demokratska stranka Srbije“ u sredu, 13.04.2016, u 11.00 h, organizuju podelu odgovarajućeg propagandnog materijala na štandu ispred Nove crkve, u ul. Maksima Gorkog.

Tom prilikom izjave će dati:
• prof. dr Predrag Marjanović, nosilac lokalene izborne liste Dveri – DSS i predsednik Privremenog GO DSS Jagodina;
• Zoran Antić, predsednik Povereništva Srpskog pokreta Dveri za Jagodinu i
• Srđan Andrić, član Privremenog GO DSS Jagodina.

1 KOMENTAR

  1. Pozdravljam podrsku koalicije dveri-dss da i na ovaj nacin podrzi ponudu kojom je koalicija ,,Trifunovic- kablovi“pozvala sve radnike fks-a da se uclane u ovaj konzorcijum i da zajednickim naporima sacuvaju ovu firmu od stecaja kojim joj se preti od strane odredenih struktura koje u takvom metodu privatizacije ocekuju priliku za ostvarenje odredenih licnih ciljeva na stetu 1300 trenutno zaposlenih radnika i ponudenih 1300 novih radnih mesta od strane ovog konzorcijuma za isto toliko nezapslenih mladih ljudi u ovom gradu.
    Koalicija dss-dveri,osetivsi napore koje cini koalicija ,,Trifunovic-Kablovi“u smislu privatizac-ije i resenja ocuvanja 1300 vec popunjenih mesta i otvaranja novih jos 1300 mesta za zaposlenje mladih nezaposlenih ljudi,cvrsto stoji na stanovistu da se ova ponuda realizuje i da se sva postojeca mesta sacuvaju i nova otvore i to pod najpovoljnijim uslovima bez ikakvih subvencija,obzirom da bi svi radnici, prema ovoj ponudi,postali akcionari,suvlasnici novoformiranog preduzeca sa 2600 radnika
    Bravo za koaliciju ,,Dveri-Dss.“

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime