RAKITOVO DOBILO POŠTU S BESPLATNIM INTERNETOM

0

Drugo selo po veličini u opštini Jagodina dobilo je danas poštu s besplatnim internetom, što je 39. poslovnica u okviru društveno-odgovorne akcije „52 pošte za 52 nedelje”.

Poštansku poslovnicu u Rakitovu u rad je pustila Mira Petrović, v. d. direktora „Pošta Srbije”, poželevši da poštanske, finansijske i logističke usluge olakšaju svakodnevni život više od 2.000 meštana, kao i da budu pouzdan oslonac u poslovanju 64 pravna lica i preduzetnika ovog dela Pomoravlja.

„Sa poštom u Rakitovu postižemo ono što je i hteo ministar Milan Krkobabić sa akcijom „52 pošte za 52 nedelje” – da budemo tamo gde smo potrebni i da pomognemo selu da oživi. Sigurna sam da će u budućnosti akcenat biti na razvoju sela i poljoprivrede. Mladi i obrazovani ljudi koji žive na selu imaće bolju početnu poziciju. Pored dobrih ideja, ovde već imaju zemljište i kuće i uz logističku podršku Pošte moći će da pokrenu svoje privatne biznise”, rekla je Mira Petrović, najavivši da će Pošta Srbije nastaviti trend rasta prihoda i poslovanja.

danas.rs

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime