RADOVI NA PUTEVIMA

0

Na glavnim putevima u Srbiji saobraćaj je umerenog intenziteta, dok je na naplatnim rampama pojačan saobraćaj, veći je protok vozila, ali nema dužih zadržavanja, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prema podacima Uprave granične policije, na graničnom prelazu Gostun sa Crnom Gorom na izlazu iz Srbije, zadržavanja za putnička vozila su od 30 do 60 minuta a na svim ostalim graničnim prelazima zadržavanja su do 30 minuta.

AMS navodi da će zbog radova na vijaduktu „Ražanj“ na autoputu u smeru Niš-Beograd za saobraćaj od 9. do 12. avgusta biti zatvorena vozna saobraćajna traka, a 12. do 14. avgusta leva saobraćajna traka.

Na autoputu u smeru Beograd – Niš, izmedju Pojata i Ražnja na vijaduktu „Bračin“ izvodiće se radovi na zameni diletacije na objektu, za saobraćaj će od 15. do 17. avgusta biti zatvorena leva saobraćajna traka, a od 17. do 21. avgusta desna saobraćajna traka.

Do 15. avgusta od 7.00 do 17.00 zbog radova na pojačanom održavanju, na snazi je obustava saobraćaja u u Kosjeriću, u ulicama Karadjordjeva i Živojina Mišića.

Prethodni tekstSPS OSTAO JEDINI PARTNER SNS, UZ PODRŠKU SVM – A
Sledeći tekstNEBOJŠA GLIŠIĆ I „BELIČKI KEJ“ UGOSTILI NAJVEĆE KULINARSKE ASOVE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime