NEBOJŠA GLIŠIĆ I „BELIČKI KEJ“ UGOSTILI NAJVEĆE KULINARSKE ASOVE

0

Posle Gulašijade u Jasenovu (ove godine u Troponju) koja je ove godine po peti put okupila 25 kuvara iz Srbije i Evrope, ozvaničeni majstori kuhinje bili su gosti šefa kuhinje „Beličkog keja“ Nebojše Glišića, a neki su prvi put posetili Jagodinu.

„Naše udruženje „Ujedinjeni kuvari Srbije“ Jovice Jovičića učestvovalo je na Gulašijadi i došli smo na ideju da tematski sličnu manifestaciju napravimo i kod nas. Najbolji kuvar Švedske Nebojša Mitrović i as kulinarstva Švajcarske Jole Đorđević bili su nam u poseti, obiši smo turistički kompleks Jagodine i utisci koje su poneli su odlični. Lično sam spremao za njih dvojicu i ostale kuvare, na meniju „Beličkog keja“ bila su domaća srpska jela i sa ponosom moram reći da smo dobili aplauz i velike pohvale. Najviše im se dopala sarma“ kaže Glišić.

2

Plan je da Jagodina sledeće godine bude centar velike kulinarske manifestacije na kojoj će učestvovati osim domaćih majstora, kuvari iz inostranstva. Kako objašnjava Nebojša Glišić, u pripremu će biti uključena i deca škole Slavka Đurđević koja školuje buduće kuvare. U jelima Nebojše Glišića možete uživati svakog dana u restoranu „Belički kej“ koji se nalazi na adresi: Braće Dirak 29, Jagodina 35000, Srbija, br telefona 035 242915.

 

 

Prethodni tekstRADOVI NA PUTEVIMA
Sledeći tekstU DRUGOM UPISNOM KRUGU NA UNIVERZITETU U BEOGRADU SLOBODNO 1.325 MESTA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime