RADIKALI: SRPSKU POLITIČKU SCENU ZAHVATIO JE CUNAMI!

0

Pomoravski okružni odbor Srpske radikalne stranke danas je na jagodinskom skveru održao skup povodom puštanja na slobodu predsednika te stranke Vojislava Šešelja iz pritvorske jedinice Haškog tribunala. Posebno su naglasili bezuslovno puštanje njihovog lidera od strane tribunala, što znači da će moći nesmetano da se bavi svim aktivnostima na domaćoj sceni Srbije uključujući i političku aktivnost.

RADIC-Očekujemo najskoriji dolazak Vojislava Šešelja u Srbiju ali da se to najverovatnije neće desiti danas zbog dolaska albanskog premijera Edija Rame. Dan kada se očekuje njegov povratak je utorak ili sreda, a već u subotu 15. novembra u Beogradu na Trgu republike biće održan miting SRS pod nazivom „Pozdravimo pobednika“, gde će se skupu obratiti i predsednik Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj, rekao je Goran Pavlović predsednik Pomoravskog okružnog odbora SRS.

„Srpsku političku scenu je zahvatio cunami zbog puštanje na slobodu Vojislava Šešelja, istakao je Ivan Radić predsednik Gradskog odbora SRS u Jagodini. On je još istakao da će povratak njihovog predsednika biti ujedno i veliki povratak Srpske radikalne stranke na političku scenu Srbije. Ovom prilikom je pozvao i sve članove i simpatizere njihove stranke koji žele da idu na miting, da se jave svojim odborima gde će im biti data dalja upustva.

Nenad Đukić

 

 

Prethodni tekstPOGLEDAJTE NOVU LINIJU NAMEŠTAJA ,,JELA“
Sledeći tekstNEDELJNI HOROSKOP by ŽIŽA MILOŠEVSKI I JOVANA LUČIĆ GAJIĆ

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime