NEDELJNI HOROSKOP by ŽIŽA MILOŠEVSKI I JOVANA LUČIĆ GAJIĆ

0

Ovan:
Posao: Osećate veliku potrebu da se dokažete u poslu, sprema te se na borbu u kojoj nećete odstupati od svojih principa. Mogući su sukobi sa nadredjenima, pa i saradnicima, rešili ste da izadjete na kraj sa svima koji vas sapliću vek neko vreme. Velika borba za položaj je pred vama, pa nećete birati sredstva da dodjete do svog cilja. Rešavaćete zaostala dugovanja, pa će finansijska stabilnost morati da sačeka.
Ljubav: Ljubomora vas razdire, puni ste besa, a zapravo partneru je stalo do vas više nego što mislite. Razmislite da li ste možda preterali u svojim reakcijama. Vrlo je važno da dobro procenite svoje postupke, bićete skloni da povredite nekog do koga vam je stalo svojim oštrim nastupom. U toku nedelje najveći problem u odnosima će biti tvrdoglavost i obostrano nepoverenje. Ako budete uspeli da poradite na bliskosti, uživaćete u strastvenim momentima i ljubavi.
Zdravlje: Problemi sa kostima.

Bik:
Posao: U toku nedelje ce vam se pojaviti mogucnosti za promenu posla, koju negde priželjkujete, ali kao da nemate dovoljno snage da niste sigurni da li ste spremni na preokret. Vi uvek igrate na sigurno, pa vam je neobicno da donesete imupulsivnu odluku. Isplivace intrige koje su se igrale iza vaših ledja, što ce vam samo biti potvrda da treba da pocnete više da gledate sebe. Finansije ce biti bolje od kraja nedelje.
Ljubav: Niste sigurni da li treba da nekome date još jednu šansu. Dvoumljenje i razmišljanje vas iscrpljuje, kao da ste zaboravili šta vama zapravo treba. Pravi je trenutak da se poigrate sa nekim i stavite ga na test. Ljubav ce svakako za vas trenutno biti jedna velika igra u kojoj cete najviše gledati da li možete da se oslonite na nekog i koliko vam sigurnosti pruža.
Zdravlje: Cuvajte se povreda. Nervoza.

Blizanci:
Posao: Početak nedelje će biti više nego uspešan. Moći ćete da završite dogovore koji se odlažu zadnjih mesec dana, pa i papirologiju koja vam je predstavljala problem. Zadivićete poslovno okruženje svojim idejama, polazi vam za rukom da ubedite i nadredjene koliko ste zapravo neophodni u poslu. Energija će vam biti u porastu, pa ćete moći da završite duplo više obaveza nego inače.
Ljubav: Zračite neverovatnom energijom, privlačite pažnju svojim magnetizmom. Privlačni ste suprotnom polu, pa ako ste slobodni ovo je pravi trenutak za jednu strastvenu avanturu. Možda je razlog vašeg poleta jedna zabranjena ljubav koja vas vuče već izvesno vreme. Ako ste zauzeti, partner može preterivati u nametanju svog ritma i svojih potreba, pa će vam trebati strpljenje da bi se uskladili.
Zdravlje: Bavite se sportom i više se krećite.

Rak:
Posao: stižu vas izbegnuti razgovori sa pretpostavljenima iz prethodnog perioda. Budite na oprezu.Taktično I bez mnogo drame, pokušajte da prihvatite promene koje su sada neminovne. Finansije stagniraju, troškovi rastu, pa krajem nedelje izbegnite sukobe sa nadredjenima ukoliko ste zaposleni, a ako ne radite, krajnje je vreme da POČNETE DA RADITE. O vama i ovako svi trenutno brinu i pokušavaju da pomognu. Samo još i vi da se pokrenete. Ukoliko se bavite privatnim poslom, druga polovina nedelje nosi važne preokrete na poslovnom planu. Poboljšajte usluge koje nudite, ili počnite da učite nove tehnike koje će Vam kasnije koristiti u radu. Čuvajte se bespotrebnih troškova i pripazite na kradje ili gubitke na poslu.
Ljubav: Tokom nedelje ćete pokušavati da zadovoljite potrebu za bezbednošću і da steknete naklonost drugih ljudi. Moguće su česte promene raspoloženja. Voljena osoba ima velika očekivanja od vaše veze a vas trenutno najmanje interesuje da se prepucavate oko stvari iz proslosti. Nekako ste tek sada ljuti, za sve ono sto ste istrpeli od početka godine. Ukoliko ste slobodni, privlaačite pažnju uticajne osobe.
Zdravlje: prolazni problem sa kičmom I imunitetom.

Lav:
Posao: Ako ste privatnik, dobro prekontrolišite svoje zaposlene i papirologiju, mogući su zakonski problemi, kao i sa administracijom. Vrlo ste predani poslu, ali morate da budete svesni da u ovom trenutku drugi mogu da vam naprave problem, koji će se preneti na vaš odnos sa nadredjenima. Vredno radite, pa vas nervira svaka tudja greška koja može da vam poremeti vaš poslovni plan. Nemojte se nervirati ovo je samo prolazni period.
Ljubav: Želje su jedno, mogućnosti drugo. Ne sagledavate vaš emotivni život na pravi način. Preterujete u kritizerskom stavu prema sebi, ali i prema drugima. Ako ste slobodni, očekujete više nego što je trenutno moguće od jednog odnosa. Imajte strpljenja, vaše vreme tek dolazi. Ako ste zauzeti, nemojte biti toliko zahtevni prema partneru. Manje nesuglasice oko novca će vam poremetiti odnose.
Zdravlje: Bolovi u lumbalnom delu kičme.

Devica:
Posao: Vraca vam se energija i entuzijazam. Neplanirane i stresne situacije na poslu vas povremeno izbacuju iz takta, ali ste spremni da napravite korak napred i pokažete koliko zapravo vredite. Imate osecaj da bi se bez vas sve raspalo, pa se iscrpljujete i po pitanju posla i kuce. Organizacija ce vam biti jaca strana, rešavate obaveze u hodu. Krajem nedelje vam stiže novac kroz poslove koji su vezani za inostranstvo.
Ljubav: Imate osecaj da ste sami sebi dovoljni. Udubili ste se u analizu necijih osecanja, koliko su zapravo iskrene i da li se možda niste prevarili u proceni. Osecaj vas ne vara ovaj put, neko vam pravi iluziju i ne daje vam realnu sliku. Cela situacija nema zapravo veze sa vama, vec sa nerešenim stvarima iz prošlosti osobe do koje vam je stalo.
Zdravlje: Iscrpljenost.

Vaga:
Posao: Finansijska situacija se popravlja. Dolazite do novca koji čekate već neko vreme. Pravite velike planove u svojim mislima, imate potrebu da razvijate svoj posao, ali nemojte preterano da se oslanjate na druge. Niste još uvek u punoj snazi, iscrpljeni ste od borbe i velikog truda koji ste pokazivali u zadnje tri nedelje. Potreban vam je odmor, pa pokušajte da nadjete vreme za sebe.
Ljubav: Uznemireni ste i nesigurni u partnerove emocije, kao da vam je potreban dokaz da li su vaše sumnje opravdane, pa ćete tražiti, čačkati i proveravati svaku rečenicu, poruku i postupak. Možda bi trebalo malo da se opustite, zato što vaša želja za sigurnošću može samo da vam napravi problem u vezi. Ako ste slobodni, susret sa nekim koga dugo niste videli, a mnogo vam je značio će pokrenuti stare emocije.
Zdravlje: Pazite se u saobraćaju.

Škorpija:
Posao: Nestabilna finansijska situacija vam pravi paniku. Mozak vam radi neprestano i pokušavate da nadjete pravo rešenje. Dodatne poteškoce vam prave problemi sa birokratijom. Obecanja ženske osobe pocetkom nedelje ce biti prazna prica. Pocnite da razmišljate o poslu koji vam je bio ponudjen, a oko kojeg ste se dvoumili. Sve bitne odluke ostavite za sledecu nedelju.
Ljubav: Emocije koje vam se javljaju u ovom trenutku podižete na viši nivo nego što bi trebalo. Niste realni u pogledu osobe koja vam se dopada, trenutno postoje prepreke kojih niste svesni i zato je odnos blago nedefinisan. Ako ste zauzeti, provedite više vremena sa partnerom koji se oseca zapostavljeno zbog vaših obaveza.
Zdravlje: Oscilacije pritiska.

Strelac:
Posao: Niste zadovoljni, stalno vam fali još malo novca. Trudite se da nadjete načina da popšunite rupe koje se stalno pojavljuju. Na poslu obratite pažnju, neko vam radi iza ledja. Nemojte baš svakom verovati, vaša pozitivna energija mnogima smeta, pa su i ljubomorni, kao da i vi nemate svojih problema, ali niste neko ko priča o tome. Vrlo ste otvoreni u komunikaciji, ali ipak u toku ove nedelje nemojte preterano pričati o svojim planovima.
Ljubav: Opija vas mogućnost tajne veze koja je već neko vreme u opticaju. Potpuno ste izgubili glavu, pa vas i vaši bliski prijatelji pitaju šta vam se to dešava. Dobro procenite situaciju i nemojte svima otvarati svoje srce. Ako ste slobodni, uzdrmaće vas susret sa nekim ko se vraća u vaš život, možda je vreme da ispravi stare greške.
Zdravlje: Nervoza i nesanica.

Jarac:
Posao: Razmišljate da li ste propustili šanse koje su vam se nudile. Ako ce vam biti lakše vaše vreme tek dolazi, samo je potrebno da budete strpljivi. Pravi je trenutak da vidite šta zapravo želite da radite, ali i da eleminišete sve one ljude i stvari koje vas blokiraju. Na prvom mestu treba da vam bude završetak svih nedovršenih poslova i obaveza, da bi mogli kvalitetnije da udjete u nastupajuci dobar period.
Ljubav: Opsesivno razmišljate da li su vam emocije koje osecate uzvracene. Nije vam jasno necije ponašanje, pa se pitate šta zapravo hoce od vas. Pravi je trenutak da malo tvrdite pazar i pustite drugu stranu da pokaže i dokaže svoje namere. Ako ste zauzeti, mnogo nade polažete u obecanja da ce se stvari promeniti, a zapravo treba da promenite svoj stav i jasno pokažete svoje granice tolerancije.
Zdravlje: Manji problemi sa disajnim putevima.

Vodolija:
Posao: Vaši planovi se neće odvijati kako ste zamislili. Umete da preterujete i odete u ekstrem, pa pokušajte da se malo bolje organizujete u toku nedelje. Jedna rečenica može da bude uzrok svadje sa nadredjenima, pa se ipak odlučite na manje impulsivne reakcije i izbrojite do deset pre nego što odreagujete. Finansije će biti u blagom porastu.
Ljubav: Uglavnom igrate otvorenih karata kada su emocije u pitanju i zato vam smeta kad vas optuže da niste iskreni. Odnosi sa partnerom mogu da budu uzburkani zbog nepoverenja, pa je potrebno da imate čelične živce i pregurate ovu buru. Ako ste slobodni, kratkotrajni flert će vam prijati, ali niste trenutno sigurni koliko želite nešto ozbiljnije.
Zdravlje: Čuvajte se povreda.

Ribe:
Posao: Potpuna dezorganizacija koja vas okružuje na poslu vas motiviše da date sve od sebe da koliko toliko stvari budu završene na vreme. I ako je vrlo teško da izbegnete stres i sacuvate hladnu glavu, uspecete samo ako budte svesni da ce vec od sledece nedelje da se završe sve vaše nedoumice. Bolja komunikacija sa saradnicima ce vam mnogo znaciti, posebno sa mladjim kolegama koji mogu da unesu pozitivnu energiju pri obavljanju svakodnevnih obaveza. Manji neplanirani izdaci vezani za kucu.
Ljubav: Iznendajeni ste postupcima partnera, kao da ne možete da ga prepoznate. Zatvorili ste u sebe i nedopuštate dalju komunikaciju. Možda treba da razmislite da nije ipak sve jedan veliki nesporazum. Od kraja nedelje cete spustiti loptu, pa cete se ponovo zbližiti. I ako ste prilicno jasni kada je ljubav u pitanju, sada cete zbunjivati partnera svojim toplo hladnim ponašanjem.
Zdravlje: Problemi sa tetivama i zglobovima.

 ŽIŽA MILOŠEVSKI

zizaUkoliko želite da zakažete izradu natalne karte, uporednog horoskopa, porodičnog horoskopa možete to učiniti na broj: 

JOVANA LUČIĆ GAJIĆ

jovana horoskop

Ukoliko želite da zakažete izradu natalne karte, godišnjeg horoskopa, uporednog horoskopa, biznis, porodičnog horoskopa možete to učiniti na broj: 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime