„PSIHOSENSUM“ POČINJE SA PSIHOLOŠKIM RADIONICAMA ZA DECU, STOP PROBLEMIMA U ODRASTANJU

1

Centar za edukaciju, psihoterapiju i razvoj ličnosti „Psihosensum“ u Jagodini, počinje sa organizovanjem radionica za decu „Čarobni svet“ koja će im pomoći u rešavanju mnogih problema sa kojima se suočavaju tokom odrastanja.

3„Naše teme biće – kako da deca steknu samopouzdanje, kako da budu iskreni prema sebi i drugima, kako da steknu veštine za konstruktivno i odgovorno rešavanje sukoba, da brinu o sebi a ne ugrožavaju druge, kako da istaknu individualnost ili kako da budu pozitivno prihvaćeni u vršnjačkoj grupi. To su važne teme sa kojiam se deca sreću tokom detinjstva“ kaže psiholog Marija Miletić.

Rad sa decom se odvija u formi radionica u grupama od osam do desetoro dece kroz razgovor, razemnu iskustava, priču o sebi i drugima.4

„Psihološke radionice su namenjene deci mlađeg osnovnoškolskog uzrasta od 7 do 11 godina. Imaćemo devet radionica ukupno, dva puta nedeljno po dva sata“ kaže psihoterapeut Saša Jovanović.

U Srbiji je odavno uključen alarm za uzbunu protiv vršnjačkog nasilja.

„Sve ono što će deca raditi na radionicama je važno. Često nas roditelji pitaju, kako da njihova deca u ranom periodu izađu na kraj sa sitnim čarkama, sukobima u školi, kako da dete samo stekne veštine da ume da se zaštiti“ kaže psiholog Nenad Ilić.

5„Psihosensum“ je centar za psihoterapiju i psihološku edukaciju. Cilj psihologa je da podstču ljude na rast i razvoj ličnosti radi unapređenja kvaliteta sopstvenog života. Možete ih kontaktirati na sledeće brojeve – Marija Miletić 064 14 500 19, Nenad Ilić 060 0240167, Saša Jovanović 065 591 99 75.

„Psihosensum“ se nalazi u ulici Kneginje Milice 61 (pasaž) u Jagodini. Njihova web adresa je www.psihosensum.com

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime