PRVI OTVORENI DAN – U AKVA PARKU 3.000 KUPAČA

0

U toku manifestacije „Otvoreni dani“ u subotu je na besplatnu zabavu u jagodinskom akva parku, došlo oko 3.000 kupača. Početak kupališne sezone u Jagodini pratilo je lepo, sunčano vreme pa je vodena atrakcija privukla veliki broj ljudi iz cele Srbije.

„Osim kupača imali smo i veliki broj posetioca koji su svratili na piće, prošetali akva parkom. Otvaranje sezone dočekali smo potpuno spremni. Danas, u nedelju kiša će nam pokvariti drugi dan, ali od sledećeg četvrtka meteorolozi najavljuju sunčano i toplo vreme, tako da sledećeg vikenda očekujemo još veći broj ljudi“ rekao je direktor akva parka Zoran Gligorijević.

Bazeni Akva parka će raditi od 10 do 18 sati, cena ulaznice za odrasle je 500 dinara, za decu do 12 godina 300 dinara za ceo dana. Poludnevna karta je 300 za odrasle i 100 dinara za decu. Ulaznica za organizovane grupe za odrasle je 400 a za decu 200 dinara. Cena mesečne karte, na nju pravo imaju samo građani Jagodine, je 2.000 dinara za odrasle i 1.000 dinara za decu do 12 godina, istakao je Gligorijević.

Na platou ispred olimpijskog bazena, dva puta nedeljno prikazivaće se, filmovi pod nazivom „Bioskop na otvorenom“. Akva prak u Jagodin je površine šest hektara, a za devet godine od kako je izgrađen, prema kazivanju Gligorijevića, posetilo ga je oko 4.000.000 ljudi. Bilo je dana, u julu i avgustu, kada je bilo i preko 10.000 posetilaca a na „Danu otvorenih vrata“ koji se tradicionalno odžava krajem avgusta, bude i 25.000 gostiju, napomenuo je Gligorijević.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime