PROMOCIJA ROMANA VESNE DEDIĆ „ČUVAJ ME“

0

U sali PIO Fonda u Ćupriji 21.oktobra u 19 sati, Vesna Dedić promovisaće svoj roman „Čuvaj me“. Organizator promocije je Narodna biblioteka “Dušan Matić”.
vesna dedic„Ovo je priča u kojoj će se prepoznati svi koji veruju u ljubav i koji se trude da u očima onog koga vole budu bolji od sebe samih.
Glavni junaci romana su medicinska sestra Marta i poznati hirurg Jelena, koje se susreću na dežurstvu u trenutku kada je jedna prevarena i ostavljena, a druga zanesena očekivanjem velike ljubavi, kakve su imali njeni roditelji.
Čitaoci ovog romana će u njemu prepoznati sve zaljubljene i usamljene, prevarene i ostavljene žene, svu usvojenu djecu, žene koje su se suočile sa sterilitetom muškarca kog vole, kao i one koji ne mogu da se izbore sa svojim srušenim snovima o srećnoj porodici.
Roman od prve do poslednje strane posvećen majkama i očevima, deci, prijateljima i onima kojima verujemo kada nam kažu – volim te”. navedeno je u opisu romana.
Ovo je Dedićevoj šesti roman i štampan je u 25.000 primeraka.
Osim romana “Čuvaj me”, objavila je “Zauvek u srcu” /2010/, “Sunce meni, sunce tebi” /2011/, “Ti si meni sve” /2012/, “Pola duše” /2013/ i “Zagrli me” /2014/.
Vesna Dedić je autor emisije “Balkanskom ulicom” na Radio-televiziji Srbije.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime