POSTANITE ČLAN MENSE, TESTIRAJTE SE U JAGODINI I PARAĆINU

0

U okviru međunarodnog DANA INTELIGENCIJE – MENSA SRBIJE organizuje testiranje u nedelju, 1. novembra u Jagodini (11 časova na Pedagoškom fakultetu) i u Paraćinu (14 sati u Mašinsko-elektrotehničkoj školi, ul. B. Krsmanovića bb).

Prijava kandidata je od 10 h u Jagodini, a od 13 h u Paraćinu, na mestu testiranja. Kandidati moraju biti stariji od 17 godina, da u prethodnih godinu dana nisu radili Mensin test i da ranije nisu testirani više od dva puta. Potrebna je lična karta ili drugi dokument (zbog JMBG), i dokaz o mogućem povlašćenom statusu kandidata (indeks, đačka knjižica, radna knjižica za nezaposlene).

Cena testiranja: 600 din. za studente, učenike i nezaposlene; 900 din. za zaposlene.
Mensin test inteligencije ima 36 zadataka. Vreme izrade testa je 40 minuta. Pre izrade testa kandidati dobijaju detaljno uputstvo za rad. Zadaci su grafičkog tipa i ne zavise od pismenosti i stepena obrazovanja kandidata. Rezultat izražen količnikom inteligencije (IQ-om) biće poznat samo psihologu Mense, koji ga poštom šalje na adresu kandidata.

Prosečan IQ je od 90 do 110, nadareni su oni čiji je IQ između 120 i 140 po Katelovoj skali. Proverite na zvaničnom Mensinom testu svoj IQ, i ukoliko spadate u 2 % najuspešnijih, ako je vaš IQ = 148 ili veći, možete da postanete član MENSE.

MENSA SRBIJE (www.mensa.rs)
Lokalna Mensa Pomoravlja ([email protected])

Prethodni tekstPROMOCIJA ZBORNIKA RADOVA „PROŠLOST“
Sledeći tekstPROMOCIJA ROMANA VESNE DEDIĆ „ČUVAJ ME“

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime