PROF DR MAJA JEVĐEVIĆ NA PREDAVANJU U CRNOJ GORI O KOREKCIJI NOSA FILERIMA

0

Nehirurška korekcija nosa, neinvazvna korekcija nosa predstavlja korekciju nosa bez operacije ili noža. Izgled nosa zavisi od mnogo čega, od oblika, veličine, profilnog izgleda, izgleda nosnice, eventualnim asimetrijama i devijacijama septuma. No, prvenstveno zavisi o nosnim kostima, hrskavicama, vezivnom tkivu i njihovom međusobnom odnosu. Sa filerima tretiramo udubljenja, brazde, bore, „kvrge“, izbočenja, asimetrije i podizanje vrška nosa. Upravo je to bila tema seminara u Crnoj Gori na kome je predavanje održala prof dr Maja Jevđević.

„Korekcija nosa uz pomoć hijaluronskih filera je nešto novo i nešto što se sve više traži. Ovu estetsku intervenciju uspešno radimo u Centru zdravlja i lepote „Glamour“ u Paraćinu. Drugo predavanje bilo je vezano za jedinstveni koncept podmlađivanja – redermalizacija“ kaže prof dr Maja Jevđević.

Na Međunarodnom Anti age kongresu prof dr Maja Jevđević održala je Work shop kako bi svojim kolegama prikazala tehnike aplikacije hijalurnoskih filera.

O korekcji nosa filerima i redermalizaciji kao i o svim estetskih zahvatima na licu i telu možete se informisati na 035 565557 i zakazati konsultaciju kod prof dr Maje Jevđević.

Prethodni tekstPALMA: NA ČELU VLADE DA BUDE DOMAĆIN KOJI ZNA ŠTA SU DECA
Sledeći tekstNA NOVOM KRUŽNOM TOKU – FONTANA, DO KRAJA GODINE JOŠ DVA KRUŽNA TOKA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime