PROF.DR MAJA JEVĐEVIĆ: LEPOTA I PODMLAĐIVANJE BEZ VEŠTAČKIH MATERIJALA, PRP NA AKCIJI

0

Prof. dr Maja Jevđević, doktor estetske medicine, jedna je od prvih doktora u Srbiji opredeljenih za neinvazivni pristup podmlađivanju i ulepšavanju. Zahvaljujući stalnom usavršavanju u našoj zamlji i inostranstvu, završenom doktoratu na Medicinskom fakultetu, velikom broju klijenata u prethodnih osam godina, pa samim tim i velikim iskustvom u praksi, danas, osim u svojoj ordinaciji radi i kao edukator u prestižnom estetsko-edukativnom centru Medica Aesthetica, gde sa zadovoljstvom svoje znanje prenosi doktorima i stomatolozima. U centru zdravlja i lepote „Glamour“ u Paraćinu tokom septembra na akciji je čuveni PRP tretman.

2„Ponosna sam što danas imam mogućnosti da različitim metodama podmladjivanja maksimalno učinim svojim klijentima, bez narušavanja prirodnog izgleda. Moji klijenti su energija za svaki sledeći korak usavršavanja, a svaki taj korak je nova energija koju dajem njima“ kaže prof. dr Jevđević.

Hijaluronski fileri se sastoje od čiste hijaluronske kiseline koja se prirodno nalazi u koži. Hijaluronska kiselina se vremenom tokom starenja resorbuje. Suština tretmana je nadoknada hijaluronske kiseline, koja se u obliku gela ubrizgava u kožu. Hijaluronski fileri su najbolje rešenje za muškarce i žene koji žele da uklone fine linije ili duboke bore, a da to izgleda potpuno prirodno. Rezultati su vidljivi odmah. Postiže se efekat zategnutosti, jedrine i hidratacije. Tretman traje 30-ak minuta. Pre tretmana na kožu se nanosi lokalni anestetik tako da je tretman komforan za pacijenta. Nakon tretmana klijent nastavlja sa svojim dnevnim aktivnostima.

U centru zdravlja i lepote „Glamour“ u Paraćinu tokom septembra na akciji je čuveni PRP tretman. PRP terapija pomlađivanja matičnim ćelijama je revolucionarna metoda pri kojoj lekar upotrebljava minimalnu količinu vaše krvi za pomlađivanje kože. PRP podrazumeva izdvajanje ćelija i proteina koji se nalaze u krvi i ubrizgavanje u kožu. Tako se pospešuje obnavljanje kože i potkožnog tkiva. Deo krvi po kojoj je metoda dobila ime je PRP (Platelet Rich Plasma) ili u prevodu – plazma bogata trombocitima. Ovim postupkom na prirodan način potičemo regeneraciju i oporavak tkiva na licu, smanjujemo bore i poboljšavamo tonus kože na licu. U PRP-u se uz trombocite nalaze faktori rasta i vaše matične ćelije, koje nadalje stimulišu proces obnavljanja. Budući da se kod ovog tretmana koristi vaša krv, ne unose se sintetičke supstance pa ne postoji mogućnost nuspojava. Tretman je u potpunosti netoksičan, hipoalergen i ne zahteva vreme oporavka. Umesto 350 evra kolika je redovna cena ovog tretmana, tokom septembra je 280 evra. U Centru zdravlja i lepote „Glamour“ moguće je usluge platiti putem administrativne zabrane.

Telefon: (+381) 035 565-557
Email: [email protected]
Adresa: Ive Andrića bb, Paraćin
Radno vreme: od 08:00 – 20:00

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime