VLASNIKU HOTELA „ALFA“ ODREĐEN PRITVOR

1
Policemen simulate an arrest during national security day in Nice, southeastern France, October 10, 2009. REUTERS/Eric Gaillard (FRANCE CRIME LAW SOCIETY) - RTXPHTV

V. V. (31), vlasnik Hotela „Alfa“ u Končarevu kod Jagodine, u čijem bazenu se 17. jula utopio 14-godišnji dečak, uhapšen je i Viši sud u Jagodiini mu je odredio pritvor. Žrtva je Rijad Hasanović iz Kladnja (BiH), koji je boravio u Hotelu „Alfa“ sa više od sedamdesetoro dece iz Kladnja i Požege.

Doneta je naredba o sprovođenju istrage protiv Vasića, ali i druga tri lica: A. H., M. I. iz Kladnja (BiH) i M. A. iz Rakitova kod Jagodine. a u vezi sa smrću maloletnika.

„Naredbu o sprovođenju istraga protiv ovih lica doneo sam zbog propusta u njihovom radu… Istovremeno dao sam predlog da se protiv svih osumnjičenih odredi pritvor“, rekao je Tanjugu zamenik višeg javnog tužioca Slavko Knežević.

Prema njegovim rečima, Viši sud je protiv Vasića odredio pritvor do 30 dana, a protiv ostalih, meru nenapuštanja stana, uz nadzor Hasićeve i Ibrahimovićeve u Požegi, a Arsiću u Rakitovu.

 

Prethodni tekstPRILIKOM RACIJE MLADIĆ UDARIO POLICAJCA
Sledeći tekstCEMENTARA CRH DONIRALA 30.000 EVRA ZA OSOBE SA SMETNJAMA U RAZVOJU

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime