PORED SRPSKIH SPECIJALITETA „BELIČKI KEJ“ SPREMA SKORO 40 HRONO JELA

0

Restoran „Belički kej“ jedan je od prvih restorana van Beograda i prvi u Pomoravlju koji je postavio dnevni hrono meni koji priprema već poznati šef kuhinje Nebojša Glišić. S obzirom da se radi o režimu ishrane koji počinje da primenjuju sve veći broj ljudi, Belički kej je uveo stalna hrono jela i to devet za doručak, deset za ručak koliko i za večeru, dok od kuvanih jela možete izabrati između sedam, kao i dva dezerta koje možete birati za poslasticu.

5„Imamo a la cart ponudu u kojoj je skoro 40 različitih jela, čime ni prestonički restorani sa hrono kuhinjom ne mogu da se pohvale. Za naše stalne mušterije koji su na hrono ishrani tokom celog meseca, uvek spremamo i nešto novo, a svakako se trudimo da ishrana bude raznovrsna što je veoma važno. Uradili smo kompletan meni i svako ko svrati do nas može da pogleda šta je u ponudi. Za doručak možete birati između omleta sa hrono hlebom, pečenicom, ajvarom, i američkih palačinki sa spanaćem i slaninom, zatim između heljdinih palačinki sa kulenom i carskim doručkom koji se sastoji od kajgane, pečenice, brusketa od speltinog brašna, a imate i kačamak od ječmenog brašna, uštipke sa tikvicama, mini picu. Za ručak služimo piletinu sa grilovanim povrćem, belu vešalicu u senfu, juneći ramstek, svinjski vrat, hrono kebab, hrono špagete, lovačku šniclu, punjeni patlidžan, belu vešalice, punjenu piletinu. Večera može biti: kari piletina, tikvice punjene tunjevinom, šampinjoni punjeni spanaćem, omlet od belanaca itd. Za dezert koji mogu da konzumiraju oni koji su van restrikcije imamo braunis i palčiće sa bademom“ kaže Nebojša Glišić.

12

„Belički kej“ je poznat po dobrom mesu, više od 20 godina smatra se mestom za gurmane i one koji voli srpsku tradicionalnu kuhinju tako da se ovaj deo glavnog menija ne menja. Takođe, kuvari ovog restorana spremaju ketering, a rade i kompletnu pripremu svih slavlja, proslava. Za sve konsultacije i porudžbine, kao i za pitanja u vezi sa dnevnim hrono menijem na raspolaganju je br (+381) 035 242 915 i 060 06 22 666. Restoran se nalazi u ulici Braće Dirak 29.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime