POSLE MNOGO GODINA JAGODINSKA GIMNAZIJA DOBIJA OGRADU

3

Jagodinci ne mogu jasno ni da se sete kada je poslednji put sazidana ograda jagodinske Gimnazije „Svetozar Marković“. Svakako je to bilo odavno, ali na radost đaka i građana, lokalna samouprava je rešila da odreši kesu i sagradi lepu, adekvatnu ogradu ovoj prosvetnoj ustanovi. Prema rečima nadležnih, ograda će biti zaključavana, a kompletno dvorište gimnazije biće ograđeno žicom.

3 KOMENTARA

  1. Moram da ostavim komentar u nadi da će redakcija infocentrale reagovati i da će društvenim mrežama odjeknuti:pre par dana,vikend,deca koja su došla na baske,preskočila zaključanu kapiju,su surovo su isterana iz dvorišta jagodinske gimnazije.Ako je svrha postavljanja ograde bila onemogućiti decu da udju i bave se sportom,istu srušiti momentalno!Dvorište gimnazije je mesto gde su stasavale generacije dece,uspešnih sportista!

  2. Pitam,kuda će deca ako su nam sportski tereni pri školama zaključani?!Koju poruku im šalje institucija koja posle toliko godina postojanja zaključava svoje kapije?Naša deca nisu huligani,naša deca samo traže mesto gde će da odrastaju.Jos jednom,molba za redakciju,potražite odgovor

  3. Ta ista „fina deca“ su srusila ogradu oko gimnazije, I to ne srusili nego demolirali .. unistili …
    kao sto i unistavaju sve sto im dopadne pod ruke. To nije problem gimnazije vec opstine. Da li treba da opstina zaposli cuvare kao sto je to u Tesli koji ce da paze 24 sata ?
    Skola nema cime da se cuva od nevaspitanih koji demoliraju sve sto dotaknu.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime