Pljačke pumpi u Pojatama i Bobovu nerasvetljene

0

U poslednja dva meseca benzinske pumpe „Mihajlović“ bile su opljačkane tri puta. Samo su u slučaju krađe novca u objektu pumpe u Aleksincu počinioci pronađeni, tinejdžeri od 16 i 18 godina. Krađe u mestu Pojate i selu Bobovo nisu rasvetljene.

U mestu Pojate nepoznati počinilac je uz pretnju pištoljem oko 20 sati od radnika pumpe uzeo oko 130.000 dinara. Prema nezvaničnim informacijama, radi se o vozaču jedne državne ustanove čiji je otac na čelu te ustanove, kao i politički angažovan te ceo slučaj doživljava kao „politički pritisak na njega“. Slučaj još tapka u mestu, prema nezvaničnim tvrdnjama nestaje snimak sa video nadzora na kući pored pumpe, a radnik zbog pretprljenog stresa daje otkaz.

U selu Bobovo kod Svilajnca nepoznati počinilac je u toku noći pokrio kameru i uspeo da istoči 2.500 litara nafte. Zanimljivo je da je od pumpe vodio trag nafte koja je kapala po putu sve do određene kuće u ovom selu. Međutim, još uvek je istraga u toku i počinilac nije pronađen.

Policija se saopštenjem za medije nije oglašavala ni zbog jednog od ovih slučajeva.

 

 

„SVILAJNAC NA DLANU“

Projekat se sufinansira sredstvima Opštine Svilajnac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime