PAUNOVIĆ: LEČIĆ I DRUŽINA MOGU BITI LIDERI NEKE NAPREDNE DEMOKRATSKE STRANKE

2
Iako je Zoran Lutovac saopštio da je Bransialv Lečić isključen iz DS -a, Lečić je predstavio rezultate izborne skupštine DS na kojoj tvrdi da je izabran za predsednika Demokratske stranke. Ko je zapravo predsednik DS i šta se dešava, javnosti nije jasno ali Saša Paunović, nekadašnji zamenik predsednika ove stranke, kaže da se radi o grupaciji (oko Lečića) koja je direktno odgovorna za propast ove stranke u proteklih osam godina. 
 
„Kako je to lepo primetio jedan od tviteraša, ovakve prevare, kakva je ovo organizovanje „izbora“ u DS, na političkoj sceni Srbije do sada nije bilo, a svašta smo videli. Kome bi palo na pamet da fingira održavanje izbora, mimo svih pravila neke organizacije, uz falsifikate, sa idejom da će režim protiv koga se navodno bori, takve rezultate „priznati“ upisom u registar „novog predsednika“? Reč je o ljudima koji su spremni da lažu i kad ih činjenicama i argumentima „lupite po glavi“, njih to uopšte ne pogađa, nemaju oni ni morala ni savest. To je ekipa koja je od 2012. do sad smenila i postavila sve predsednike DS osim Lutovca, zapravo reč je o družini koja je direktno odgovorna, jer se manipulacijama, lažima, prevarama održavala u blizini „dvora“ svih ovih godina, za  propast Demokratske stranke u proteklih osam godina. Oni i ne znaju ništa drugo da rade nego da lobiraju unutar stranke, njih drugi izbori osim stranačkih i ne zanimaju. Ovog puta uspeli su da pronađu i nekoliko naivčina iz kategorije „prepoznatljivih lica DS“ čija je uloga da celoj prevari da privid legitimnosti. Prateći društvene mreže čini se ipak da je cela operacija za javnost koja se smatra opozicionom u odnosu na vladajuću režim doživela totalni fijasko i da Lečić i družina jedino mogu da budu lideri neke Napredne demokratske stranke“ rekao je Paunović.
 
 

2 KOMENTARA

  1. Naravno, reč je o ekipi večitih poslanika / funkcionera (Leka, Kena, Balšone, Šule, Vida, Mićun, Jerkov…) kojoj je jedini interes oduvek bila poslanička plata, zbog čega su jedino i bili protiv bojkota „izbora“ 21. juna.

    Uzgred, oni koji duže pamte setiće se da je Lečić po nalogu Miloševića rasturio studentski protest koji je bio nastavak 9-martovskih demonstracija 1991. i ostao upamćen kao najgori ministar kulture ikada. A o njegovoj „kulturi“ mislim da najbolje govori ono njegovo „haaa haaa haaa“ na protestima „1 od 5 miliona“ (koje je takođe upropastio) i skakutanje poput orangutana i urlanje po bini Madlenianuma.

  2. Reče čovek koji se prošle godine u ovo vreme, zdušno zalagao za bojkot izbora na svim nivoima.
    I koji je ladno izašao na lokalne izbore, i naravno pukao( iskreno mi je žao). A realno nema više ni k od kredibiliteta da komentariše stranku iz koje je izašao.
    Uzgred, a i za svaki slučaj ima odbornike koji glasaju za sadašnju većinu u Paraćinu. E Sašo Sašo!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime