PAUNOVIĆ IZAŠAO NA VAŠAR I RAZGOVARAO SA GRAĐANIMA

0

Na vašaru u Paraćinu, poslednjem ove godine sa mnogobrojnim posetiocima razgovarao je predsednik Opštine Paraćin, Saša Paunović. On je prošetao vašarom i odgovarao na pitanja svih onih Paraćinaca koji su imali razloga da zastanu i zatraže odgovor od njega a na temu komunalnih problema, infrastrukture u gradu ili na neku drugu temu. Na vašaru je bilo i starih i mladih, ljudi sa decom i unucima.

„Izašao sam da porazgovaram sa ljudima, mnogi od njih nisu imali prilike da dođu kada održavamo zborove jer rade ili imaju neke druge obaveze pa ovo je bila dobra prilika da se sretnem sa građanima i da vidim šta su njihovi predlozi, želje, šta im smeta ili šta im je potrebno a da opština može da ispuni. I ovaj vid razgovora spada u planiranje budžeta za narednu godinu. Rekli su mi da su zadovoljni izgradnjom trga sa fontanom, asfaltiranjem ulica što im je olakšalo svakodnevno funkcionisanje, izgradnjom parkova za decu, žalili su se na parkiranje u gradu itd. Ovakav razgovor direktno, sa ljudima koji nisu očekivali da će na vašaru moći da vide predsednika opštine i pitaju ga sve što im padne na pamet, je odlična prilika da saznam šta je to što je još potrebno uraditi, jer nemaju svi mogućnost da dođu na zbor ili da se vide sa mnom i nekim od mojih saradnika i traže rešavanje problema u gradu i selu koji je njima jako važan. Bilo je i mnogo onih koji su samo prišli da se pozdrave i zahvale za do sada rešene probleme i da daju podršku za budući rad. Sve u svemu bio je to zaista lep i uspešan dan.

“ rekao je Paunović.

Srpska javnost retko ima prilike da vide da jedan gradski čelnik, predsednik opštine ili gradonačelnik izađe među ljude i direktno razgovara sa njima.

„Nisam očekivala da ću predsednika opštine videti na vašaru. Ja imam 70 godina i nemam prilike da odem i kažem mu šta me muči i šta nam treba u selu da se uradi. Ali sada sam ga srela, rekla sam mu da ima 100 m jednog sokačeta da se asfaltira i da bi nam svima to mnogo značili jer nam deca iz sela tuda prolaze i idu u školu. Sve ostalo su uradili, asfaltirali velike ulice, svetla rade, imamo park za decu eto još samo tih 100 m. Rekao mi je da je to već stavljeno da se uradi uskoro. I meni dosta, prezadovoljna sam. A eto videla sam i predsednika“ kaže Stojanka Jović.

 

(Medijski sadržaj je nastao realizacijom projekta „Paraćin iz svakog ugla“ koji sufinansira opština Paraćin)

Prethodni tekstPALMA I ŽAN KLOD VAN DAM U KLINČU (VIDEO +FOTO) 
Sledeći tekstU HILL HOTELU STRUČNA EDUKACIJA – DIGITALIZACIJA POSLOVANJA UVOĐENJE E RAČUNA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime