Palma: Neću da spavam dok neko ne ode u zatvor – Tepić, Đilas ili ja; Tepić: Imamo još svedoka

6

„Pozivam sve žrtve u Srbiji za sve slučajeve, a posebno one koje želi da prikaže radnica Dragana Đilasa Marinika Tepić, bez imena i prezimena, da odu i da se direktno jave nadležnim organima, policiji i Tužilaštvu. Te žrtve koje pominje radnica Dragana Đilasa Marinika Tepić ne postoje, niti postoji bilo ko, ko je imao bilo kakve neprijatnosti od mene ili drugih funkcionera lokalne samouprave u Jagodini. Radnica Dragana Đilasa pominje i neke devojke koje rade u Javnom komunalnom preduzeću „Standard“, a koje, kako kaže radnica Dragana Đilasa, primaju platu, a ne dolaze na posao. I za to će biti tužena Marinika Tepić. U tom javnom preduzeću sada ima 150 radnika manje nego što je bilo ranije, niko nije zapošljen, osim nekoliko radnika koji kose trave i zalivaju cveće. Ona pominje i moj kabinet koji poziva i organizuje sva putovanja. Đilas i njegova radnica Marinika Tepić žele da time devalviraju sva ta putovanja, rekavši da se na tim putovanjima svašta radi, Ja sam od 2004. do sada 47 000 ljudi iz Jagodine i cele Srbije vodio u neku državu. I sve to su pratili i kamere i novinari. Napad na mene je počeo kada sam u Skupštini Srbije pitao Đilasa da kaže da li ima ili nema pare koje se pominju, 619 miloina evra i gde su i da li je platio porez na dobit. Motiv za napad na mene od strane Đilasa i njegove radnice je da me zaustave da ne pričam u parlamentu i da ih pitam sve što su radili i kako su radili do sada i da kažu građanima da na sledećim izborima ne glasaju za mene kao ličnost koju predstavljaju na način koji je dno dna i da tako profitiraju na izborima. Kada završi sve ovo reći ću ko me sve napada i zašto“, rekao je, gostujući na televiziji Hepi, predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Potpredsednica SSP Merinika Tepić je pročitala na televiziji N1 još jedan iskaz, kako je rekla, „funkcionera koji je tome svedočio godinama, od mandata 2008. do sada“, sa, kako navodi, brojih „političko-privrednih“ putovanja u Paraliju, Beč, Rim, Pariz.

„Šema je uvek ista, proslava nečega uglavnom uz estradne zvezde – Cecu, Đanija, Acu Lukasa, oni su mamac. A kada se zvanični deo završi oko ponoći, na posao stupaju animir dame. Na putovanjima ih je bilo po nekoliko, putuju sa našom delegacijom i uočljive su svojim izgledom i garderobom. Neke su iz Jagodine, ima ih koje formalno rade u javnim preduzećima, recimo u JP Standard i iz okolnih sela, a sve koordinišu Palmine sekretarice. Naravno, ne iz svoje glave. One ih zovu, određuju koja gde i kome ide posle otvorenog dela slavlja. Među najerdovnijima je Palmin gradonačelnik Ratko Stevanović, koji jeste čovek u poodmaklim godinama ali, svedok kaže, sve je to viđao svojim očima. Mesta u Jagodini ii okolini ima više, među aktuelnijima je klub Tigar u kome postoji ljubičasta soba za to. Sa zaključkom da je ovo školski primer elitne prostitucije i podvođenja žena“, pročitala je iskaz Marinika Tepić.

JA NISAM OKRIVLJENI. NEĆU DA SPAVAM DOK NEKO NE ODE U ZATVOR, JA ILI MARINIKA I ĐILAS

„Neću da spavam dok u zatvor ne ode Marinika Tepić Dragan Đilas ili ja. Ja nisam okrivljeni, sam sam otišao u Tužilaštvo i zatražio hitnu istragu. Pozivam ih sve da idemo na poligraf i Đilas i Marinika i skremblovani svedok i ja. Ko ne prođe poligraf neka ide u zatvor. Zašto to ne urade, čega se plaše ?“, upitao je Dragan Marković Palma. „Ja sam pravoslavac, napravio sam crkvu u Končarevu i „Tako mi moje ckrve“, ne postoji niko ko je bio žrtva ili na bilo koji način zlostavljan, primoran, kako pominje Marinika Tepić. U crkvu koju sam napravio se kunem. Ne volim da se kunem u decu i unuke, Neka se Đilas zakune u bilo šta da je istina to što priča njegova radnica Marinika Tepić. Ja sam čovek koji prezire i kada u novinama pročita da neko zlostavlja žene, a kamoli decu. To za šta me optužuje Marinika Tepić je jače od genocida, to nema termin. Da vidim te svedoke, izađite bre ljudi. Želim da se istina dovede do kraja. Neka Đilasova radnica izabere Tužailaštvo, koje god hoće i gde hoće. Ja se odmah slažem. Nema stajanja sa ovim, U zatvor ili Palma ili Marnika i Đilas“, poručio je predsednik Jedinstvene Srbije.

Prethodni tekst37 GODINA OD NESREĆE U RUDNIKU VODNA
Sledeći tekstJovanović: 393 krivične prijave žena iz javnog sektora protiv Marinike Tepić

6 KOMENTARA

  1. Mani ti Djilasa, njime neka se bave pravosudni organi, kojima je to posao i koji za to primaju platu, a i da vide, šta je bilo sa tim čunga luna zabavama.

  2. DOKAZITE vec jednom bar nesto za tog Đilasa pa da ga smestimo u zatvor, da vam ne bude alibi za sve Vase krađe i kriminal. Naravno bez falsifikata i plagijata !

  3. Pravoslavac koji voli homoseksualizam do pola, baš je u redu da se dve monahinje ljube a da ljubav između dva popa tipa pahomija i kačavende nije društveno prihvatljiva. Gospodine Markoviću dovoljno ste seksualno devijantni kada vam ne smeta da se dve žene ljube a vi veliki crkvograditelj i vernik koji trči za svakom suknjicom pored predivne supruge, svejedno je da li ste vernik ili ne ako niste verni.

  4. Neće oni Đilasa da procesuiraju i kada bi imali neke dokaze. Ko bi im onda bio kriv za njihov lopovluk i razne kriminalne radnje. A što se tužilaštva tiče, pa i oni primaju platu iz budžeta. Tolike priče o Đilasivim milionima i ništa…

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime