Jovanović: 393 krivične prijave žena iz javnog sektora protiv Marinike Tepić

4

Osnovnom javnom tužilaštvu u Jagodini danas su predate 393 krivčne prijave protiv Marinike Tepić, od strane žena zaposlenih u javnom sektoru u Jagodini, kaže pomožnica gradonačelnika Jagodine, Marija Jovanović. U prijavi piše da je Marinika Tepić tužena zbog postojanja osnovane sumnje da je ista putem sredstava javnog informisanja izvršila krivično delo „Izazivanje panike i nereda“, član 343. stav 2. Krivičnog zakonika Republike Srbije.

U krivičnoj prijavi dalje stoji da je „Okrivljena dana 11. 04. 2021. godine gostovala u emisiji „Utisak nedelje“ na televiziji „NovaS“ i tokom jednog od svojih izlaganja izrekla sledeće : „moj angažman ubuduće evo upravo iz Jagodine, ono što sam odlazeći iz Jagodine čula, grada mraka, sile i tame jeste da gotovo svaka žena u Jagodini, koja želi da se zaposli u javnom sektoru ili je već zaposlena preko veze, dobija obavezno telefon za druženje, pa nakon tog druženja, ako se dobro druži može da se zaposli. Da postoje tačno jedinice stambene, objekti, zgrade, koji tome služe i to ću istraživati u narednom periodu“.

Krivičnu prijavu predala je pomoćnik gradonačelnika Jagodine Marija Jovanović u pratnji advokata Dragana Alempijevića.

„Mi smo podnele krivičnu prijavu protiv Marinike Tepić zato što je u sredstvima informisanja na najogavniji i najstrašniji mogući način uvredila sve žene Jagodine. 393 žene zaposlene u javnom sektoru u Jagodini podnele su krivičnu prijavu protiv Marinike Tepić, jer prosto ne možemo da verujemo da jedna žena može na tako ogavan i surov način da uvredi sve žene zaposlene u javnom sektoru u Jagodini. Veliko je interesovanje žena u Jagodini zato što smo uvređene i ogorčene, ne samo mi nego i naše porodice, očevi, muževi, braća, sinovi, unuci, jer veće uvrede nismo mogli da doživimo od onih koje je izrekla Marinika Tepić“, izjavila je Marija Jovanović po izlasku iz Osnovnog javnog tužilaštva u Jagodini.

„Ono što sam čula odlazeći iz Jagodine, tog grada mraka, sile i tame, jeste da gotovo svaka žena u Jagodini koja želi da se zaposli u javnom sektoru ili je već zaposlena preko veze, dobija obavezno „telefon za druženje“, pa nakon tog „druženja“ verovatno, ako se dobro „druži“, može da se zaposli, da postoje tačno stambene jedinice, objekti i zgrade koji tome služe, i to ću istraživati u narednom periodu“, rekla je Marinika Tepić u emisiji Utisak nedelje 11.aprila.

Prethodni tekstPalma: Neću da spavam dok neko ne ode u zatvor – Tepić, Đilas ili ja; Tepić: Imamo još svedoka
Sledeći tekstTužilaštvo: slučaj „Palma“ izmešten u Kraljevo

4 KOMENTARA

  1. Na ovakve gluposti može se reagovati na dva načina, smehom ili suzama. Podići optužnicu za krivično delo izazivanja panike, zbog izjave koja može da se karakteriše jedino kao uvreda časti, za one poštene žene, koje nisu žrtvovale svoje poštenje zarad radnog mesta, jeste, najblaže rečeno, jadno i tužno. A, o poštenju se najviše govori tamo gde ga nema.

  2. Samobpogledajte neka okupljanja Palmina ko je njemu iza ledja i sve ce vam biti jasno.Iste te zene svaki puy.Jednoj je svojevremeno upaljen i auto jel se prokurcila mnogo zbog rancica .

  3. Danas sve podvode pod širenje panike. Sve što im se ne sviđa je širenje panike. Širenje panike služi za obračun sa neistomišljenicima. Jednoumlje je na ceni.Tu glupost treba izbaciti iz Zakona ili osuditi neke nakon toga zbog lažne prijave.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime