PALMA : JEDNO JE KAMPANJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA, A DRUGO ONO ŠTO VIDITE SVOJIM OČIMA I ONO ŠTO SE ZOVU DELA

1

(IZBORI 2020.)

Na lokalnim izborima u Jagodini pod rednim brojem 1 je lista pod nazovom “Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija – Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije – Aleksandar Vučić – Srpska napredna stranka”. Tim koji u Jagodini vodi Dragan Marković Palma počeo je predizbornu kampanju u domovima kulture u jagodinskim selima Dragoševac, Kolare i Glavinci. Tribine su počele uz poštovanje svih zdravstvenih mera i na ulazu u salu su svima deljene zaštitne maske, rukavice i dezinfekciona sredstva, a u salama je bilo do 100 ljudi.

“Kampanja na društvenim mrežama je jedno, a ono što vidite svojim očima i što se zovu dela je nešto drugo i realnost. Vaše oči niko ne može da prevari. U našem timu za lokalne izbore u Jagodini je 210 ljudi, lekara, socijalnih i prosvetnih radnika, privrednika, poljoprivrednika, inženjera, sportskih, kulturnih i turističkih radnika. To je tim ljudi koji svi imaju svoje uspešne karijere, radna mesta i ne treba im ni radno mesto, ni službeno vozilo, Sve imaju. A došli su u domaćinsku stranku da pomognu svojim građanima. U Jagodini nema plata za članove gradskog veća, dnevnica za odbornike, nema putnih troškova i kafanskih računa. U Jagodini budžet troše oni koji pune budžet, a to su građani. Ova koalicija je iz domaćinske kuće, koja ne odvaja sela od grada i ravnomerno razvija i sela i grad. Ja sam da se u izbornoj kampanji takmičimo, šta si radio, šta je tvoj program i šta ćeš da radiš u narednom vremenskom periodu, a ne da se blatimo i napadamo”, izjavio je nosilac ove liste na lokalnim izborima u Jagodini, predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma. “U Jagodini je koalicija SPS – Jedinstvena Srbija zajedno na listi sa Srpskom naprednom strankom zato što smo sve zajedno radili na dobrobit građana sa odbornicima SNS i dogovarali se”, rekao je Marković.

Na republičkom nivou je najdugovečnija koalicija na srpskoj političkoj sceni Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije – Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma pod rednim brojem 2. Šta je radio Ivica Dačić ? Da li možete da se setite nekog ministra u poslednjih 20 godina ko je toliko država obišao, a u povratku kada podnosi izveštaj kaže “ta i ta država je povukla jednostrano proglašenu nezavisnost takozvanog Kosova i tako 18 puta”.  Ja ne znam nijednog takvog, a dugo sam u politici. I ti međunarodni odnosi nikada nisu bili bolji, a to oseća i grad Jagodina. Dolazi nam nemački investitor, kompanija Fišer koja će zaposliti 300 radnika i proizvodi auspuhe za BMW i njihov gazda kada je bio u Jagodini rekao je ”dolazim u grad koji se brzo razvija u ekonomskom, sportskom i kulturnom smislu i koji vodi računa o svim svojim građanima”. U narednih 15 – ak dana kamen temeljac položiće austrijski ŠIDEL koji prozivodi mašine za tešku industriju i zaposliće 100 radnika”, kazao je Marković.

“Milo Đukanović krši sve međunarodne norme jedne međunarodne priznate države koja se zove Srbija. To je jedno. A drugo, mi smo Srbi napravili tu Crnu Goru, a on sada zabranjuje Srbima da idu u Crnu Goru. Kada smo doneli odluku da učenici iz Jagodine koji završe 4. i 8. razred osnovne škole više ne idu na letovanje u Crnu Goru o trošku jagodinske lokalne samouprave kao poslednjih 15 godina, već u Grčku, rekao sam da više nećemo puniti budžet Mila Đukanovića, koji šutira Srbe u Crnoj Gori i otima imovinu Srpske pravoslavne crkve”, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije.

 

Medijski sadržaj nastao je realizacijom projekta „Jagodina naš grad“ koji sufinansira Opština Jagodina 

Prethodni tekstPOKRENUT POSTUPAK ZA SMENU DIREKTORA ZBOG SUMNJE DA JE ZLOUPOTREBIO DECU U SNS KAMPANJI
Sledeći tekstNAPADNUT SERGEJ TRIFUNOVIĆ (VIDEO)

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime