OŠ „RADA MILJKOVIĆ“ OSVOJILA UBEDLJIVO PRVO MESTO U RODINOJ AKCIJI

0

Rodina akcija „2000 lopti za buduće asove“ je završena, a OŠ „Rada Miljković“ je zauzela 1. MESTO po broju glasova u Jagodini, a još bolji rezultat ostvarila je zauzimanjem 1. MESTA na nivou SRBIJE gde je imala najveći broj glasova kada su u pitanju sve osnovne škole naše zemlje.

rodina akcija 2

Da podsetimo, Roda je ovaj društveno-odgovorni projekat organizovala u saradnji sa Košarkaškim savezom Srbije i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Takođe, Roda je ovaj projekat organizovala kako bi pomogla školama da dobiju uvek preko potrebnu opremu. Akcija je koncipirana na takav način da probudi u učesnicima takmičarski duh i osećaj zajedništva u okviru lokalne zajednice kroz motivisanje prvenstveno đaka ali i starijih, da svi zajedno preuzmu inicijativu i pomognu svojoj školi i mladim nadama. S obzirom na to da su đaci, roditelji, školski radnici i simpatizeri škole glasali, može se zaključiti da je ova akcija i više nego uspešno ispraćena u našoj školi.

Koordinator akcije za školu bio je Marović Filip, profesor fizičke kulture, koji je svakodnevno pod „budnim okom“ pratio dešavanja na Rodinom sajtu kao i samu tabelu glasanja.

„Pokazali smo kako se timskim radom i upornošću dolazi do cilja. Usledila je svečana dodela MOLTEN košarkaških lopti pred punom halom „Pionir“, na kvalifikacionom  ženskom košarkaškom meču SRBIJA-NEMAČKA. Predstavnici naše škole su bili direktor škole- Boban Marović i profesor fizičke kulture- Filip Marović sa svojim učenicima“
Prethodni tekstGOŠIĆ: POKUŠAĆEMO U SUBOTU DA IZVUČEMO NAJBOLJI REZULTAT
Sledeći tekstNOVI GOCIN RECEPT: PRIJESNAC

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime