GOŠIĆ: POKUŠAĆEMO U SUBOTU DA IZVUČEMO NAJBOLJI REZULTAT

0

Trener fudbalera Jagodine Miljojko Gošić izjavio je danas da se nada dobroj prvenstvenoj utakmici između Novog Pazara i njegovog kluba, u 19. kolu Super lige Srbije, i najavio da će Jagodina pokušati da izvuče „najbolji rezultat“.

„Jesenas smo u četvrtom kolu doživeli četvrti poraz na domaćem terenu od Novog Pazara. Očekujem da naš naredni susret protekne u fer i sportskoj atmosferi i da dešavanja na terenu odluče o krajnjem rezultatu“, rekao je Gošić na konferenciji za novinare.

On je kazao da je Novi Pazar imao nekoliko promena na klupi, da ima iskusnog fudbalskog stručnjaka i da je ojačao tim.

„Slične probleme imamo i mi i oni. Nismo uspeli sve te igrače da na adekvatan način pripremimo tako da imamo vidljive oscilacije. I mi i oni za tu utakmicu gajimo najveće ambicije. Mi ćemo i dalje pokušati da napravimo igru koja će dati krajnji rezultat i ostvariti krajnji cilj“, kazao je Gošić.

Trener Jagodine je rekao da je nekoliko igrača „rovitog zdravlja“.

„Uspeli smo da sačuvamo mir u najtežoj situaciji. Sada je to vidljivo bolje, gajimo umereni, realni optimizam, ali zasnovan na radu i na terenu. Sa tim ambicijama putujemo u Novi Pazar. Nadamo se dobroj prvenstvenoj utakmici. Otići ćemo da igramo fubal i odatle pokušati da izvučemo najbolji mogući rezultat“, poručio je Gošić.

Fudbaler Jagodine Mladen Popović je izjavio da očekuje dobru utakmicu u Novom Pazaru.

„Idemo u Pazar da odigramo dobru utakmicu, da pokažemo ono što smo pokazali u Gornjem Milanovcu. Mislim da rezultat neće izostati. Verujem u našu ekipu i mislim da možemo mnogo toga da uradimo, ne samo u Pazaru već i u naredna četiri kola i da bodovni saldo popravimo u odnosu na prethodna kola“, rekao je Popović.

U 19. kolu Super lige Srbije Jagodina, u subotu u 13 sati, gostuje u Novom Pazaru.

http://www.radiostoplus.com/item/17787

Prethodni tekstODBOJKAŠICE OŠ „17.OKTOBAR“ OSVOJILE PRVO MESTO
Sledeći tekstOŠ „RADA MILJKOVIĆ“ OSVOJILA UBEDLJIVO PRVO MESTO U RODINOJ AKCIJI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime