OKTOKOPTER ,,UNEO“ ALBANSKU ZASTAVU

0

Pretpostavka je da je albanska zastava na meč Srbija:Albanija ,,uneta“ oktokopterom.

OKTOKOPTER ILI Dron je multirotor letelica najvece stabilnosti i ogromnih mogucnosti. Koristi elektro pogon, veoma je tiha i ne zagaduje okolinu. Zbog svojih izuzetnih karakteristika i stabilnog leta, najviše se koristi u svrhe snimanja i nadzora iz vazduha.

Sama letelica u realnom vremenu šalje pilotu kompletne telemetrijske podatke o svom GPS položaju, visini, brzini kretanja itd. Na letelicu je montiran nosac kamere sa stabilizacijom, kojim upravlja sam pilot ili njegov saradnik sa zemlje. Nosac kamere je najnovije generacije, slican uredjaju movi m10 i daje izuzetno stabilne snimke kojima nije potrebna post stabilizacija. Letelica je opremljena i video linkom preko koga se može u realnom vremenu pratiti šta kamera na letelici snima. Vreme leta letelice sa jednim paketom baterija se kreće od 8 do 25 minuta u zavisnosti koliko je opterecena. Bezbedno sa zemlje može podici teret od oko 3kg.

Utakmica Srbije i Albanije nije mogla da protekne bez incidenata i nereda, a verovatno neće biti ni završena, pošto je prekinuta u 40. minutu.

Prethodni tekstTVRDU VUNENU GARDEROBU UBACITE U REGENERATOR ZA KOSU
Sledeći tekstZASTAVA VELIKE ALBANIJE DELO BRATA PREMIJERA ALBANIJE?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime