ODBORNICI SO ĆUPRIJA TRAŽE ODGOVORNOST UČESNIKA TUČE

0

Odbornici Grupe građana „Ravanica“ na jučerašnjoj sednici SO zatražili su od predsednika SO Dragana Nikolića da ih na narednoj sednici izvesti o događaju koji se odigrao u četrvtak 24.oktobra kada je u krugu opštine M.Đ. napao N.N. Odbornici smatraju da treba da znaju šta se dešava po opštinskim kancelarijama, ali i da se pokrene postupak za utvrđivanje odgovornosti učesnika tuče. Nikolić je odgovorio da nije reč o odbornicima, da odgovorno tvrdi da tuče nije bilo u prostorijama opštine i da Skupština treba da raspravlja o mnogo bitnijim stvarima.

dragan nikoic„Događaj se zaista zbio, ima mnogo svedoka, dolazila je i policija. Cela Ćuprija o tome bruji. To je tema već danima. Razlozi tuče dvojice muškaraca su lični, radi se o ljubomori. Čitam u novinama da to nazivaju i „sex afera“ tako nešto i jeste. Problem je jer je napadač direktor osnovne škole i to ne daje dobru sliku o našem gradu. Ovaj događaj baca svetlo na primitivizam i bahatost koji haraju Ćuprijom“ kaže jedan opštinski radnik.

Diskusije odbornika predsednik Skupštine ocenio je kao namernu opstrukciju sednice i dobijanje jeftinih političkih poena. Direktor škole koji je u ovoj priči napadač već je bio tema Agencije za borbu protiv korupcije koja je predložila njegovu ostavku jer je istovremeno i odbornik SO i direktor škole. U Ćupriji nije samo on tema Agencije, već i direktor Turističke organizacije koji je zaposlio suprugu. Agencija je dala nalog za smenu obojice, ali zbog članova tela koje to sprovodi, a koje čine partijski istomišljenici, ovo se još uvek nije dogodilo.

Treba pomenuti i aspekt da li je bilo nasilja u porodici, jer osobe koje vrse nasilje u porodici ne mogu biti deo prosvetnog sistema.

Prethodni tekstBLIC: ZATVORENA BOLNICA U ĆUPRIJI ZBOG KLOSTRIDIJE?
Sledeći tekstSAŠA PLEĆEVIĆ FEELGOOD U SREDU U JAGODINI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime