NJUZOVCI: „24 MINUTA SA KESIĆEM“ SE VRAĆA NA MALE EKRANE U MARTU

0

Satiričar portala Njuz.net i dizajner Miroslav Vujović Graforidža u web emisiji „Infocentrala sa…“ rekao je da će emisija „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ od marta ponovo biti na TV B92 i da nema nikakvih teorija zavere. Datum je siguran, ali ga Njuzovci još ne iznose u javnost.

„Emisija „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ vraća se na B92 u martu, znamo i datum, sve je u redu. Dakle, emisije će sigurno biti“.

Njuz je nastao pre pet godina tako što je Dejan Nikolić, osnivač Njuza došao na ideju da napravi omaž američkom satiričnom sajtu „Onion“. Njuz je kasnije počeo saradnju sa Zoranom Kesićem i emisijom „24 minuta“. 

„Moja najveća inspiracija, možda će zvučati paradoksalno je neki lični ventil. Devedesetih sam dosta pratio politiku, učestvovao na protestima i shvatio sam da kada bi samo pratio te vesti, verovatno bih poludeo. Onda je došao Njuz gde sam mogao kroz pisanje da izbacim lične frustracije, a da sve ostane na nivou humora i satire“ kaže Vujović.

Graforidžin prvi tekst je i najbolji debitantski tekst na Njuzu a vezan je za posetu srpske delegacije na čelu sa Borisom Tadićem Japanu, posle razornog zemljotresa, a govori o tome da je Savet bezbednosti zabranio srpskoj delegaciji da putuje po svetu – zbog malera. Spisak naslova koje potpisuje Vujović na Njuzu je dug, ali najsvežiji koji su izazvali veliku pažnju su i onaj da je Aleksandar Vučić prvi dočekao 2016.jer nije imao vremena da čeka, da su tetke dobile status trećeg roditelja itd.

„JEDAN ČOVEK je ličnost koja se najviše pojavljuje pa je i najveći broj tekstova vezan za njega. Sam Njuz je koncipiran na aktuelnosti. Vučić je inspirativan za Njuz ali nije jedini, u poslednje vreme je Siniša Mali jako inspirativan. Imali smo tekst da je Mali slomio sto kada je bacio svežanj od 24 ključa“.

Da li Srbija živi Njuz, da li razmišlja o odlasku i da li izlazi na glasanje, o belim listićima i apstinentima pogledajte u web emisiji „Infocentrala sa…“ na Youtube kanalu Infocentrale ili fejsbuk strani Infocentrala portal.

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime