JAGODINA RASPISALA JAVNI POZIV ZA IZGRADNJU OBJEKATA U INDUSTRIJSKOJ ZONI

1
Gradonačelnik Jagodine objavio je Javni poziv za zainteresovane investitore, za izgradnju objekata u industrijskoj zoni grada, i pozvao potencijalne ulagače da iskoriste ponuđene povoljnosti, navodi se na zvaničnom sajtu grada.
Grad daje u zakup zemljište u Industrijskoj zoni „Jagodina“ ukupne površine 150 hektara, a veličinu parcele određuje sam investitor-zakupac u zavisnosti od potreba.Zemljište se otuđuje bez naknade uz uslov izgradnje industrijskih objekata i zapošljavanja određenog broja radnika, u zavisnosti od visine i predmeta investicije. Obaveza investitora je da započne gradnju objekta najkasnije 6 meseci od dana potpisivanja ugovora, a objekat mora početi da radi najkasnije 2 godine od dana potpisivanja ugovora. Obavezna je i bankarska garancija u iznosu od 300 EUR po aru zakupljenog zemljišta.

Grad Jagodina će u Industrijskoj zoni izgraditi prateću infrastrukturu – elektroenergetske objekte, vodovod i kanalizaciju, gasifikaciju, kao i objekte telekomunikacija.

Javni poziv je objavljen 1. februara 2016. godine i traje 30 dana od dana objavljivanja, a komisija će po svakom podnetom zahtevu odlučivati najkasnije u roku od 10 dana od dana prijave.

Kompletan Javni poziv možete pogledati OVDE.

1 KOMENTAR

  1. Toliko praznih hala po Jagodini i zatvorenih preduzeća da moraju da se prave fabrike u industrijskoj zoni. Iskoristite prazne hale ,smanjite troškove izgradnje i poštedite najplodniju zemlju u Pomoravlju izgradnje . Ovo je samojoš jedna prilika da Vlada Koka-kola dobije još neki namešteni tender za izgradnju

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime