NIKOLA RADOSAVLJEVIĆ IDE U REPUBLIČKI PARLAMENT

1

Na republičkim izborima u Jagodini Srpska napredna stranka, odnosno lista „Aleksandar Vučić – za našu decu“, ostvarila je ubedljivu pobedu dobivši poverenje 57,52 odsto građana Jagodine koji su izašli na izbore. Ovo je istovremeno i veliko priznanje za Gradski odbor Srpske napredne stranke u Jagodini i predsednika Gradskog odbora Nikolu Radosavljevića, koji će biti narodni poslanik u novom sazivu Narodne skupštine Republike Srbije, piše Kurir.

Nikola Radosavljević je rođen u Jagodini, 1975. godine, po zanimanju je master ekonomista. Oženjen je i otac troje dece.

– Ovo je kruna odličnog rada Gradskog odbora SNS u Jagodini u protekle 4 godine. Jagodinci su prepoznali rad i rezultate rada i ja im se ovim putem zahvaljujem na ukazanom poverenju koje ću u potpunosti opravdati, radeći kao narodni poslanik u interesu građana Srbije i građana Jagodine. Zahvalio bih se i svim članovima i aktivistima Gradskog odbora SNS u Jagodini, koji su danonoćnim radom dali ogroman doprinos ovakvom izbornom rezultatu – izjavio je Nikola Radosavljević.

Na drugom mestu po broju glasova u Jagodini nalazi se koalicija „Socijalistička partija Srbije – Ivica Dačić – Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma“ sa osvojenih 18,22% glasova, dok je lista „SPAS – Aleksandar Šapić“ dobila 3,88% glasova.

Na taj način još jednom je potvrđeno ono što se i čulo tokom kampanje, a to je da Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka uživaju ogromno poverenje Jagodinaca

Na lokalnim izborima u Jagodini Srpska napredna stranka je u koaliciji sa Socijalističkom partijom Srbije i Jedinstvenom Srbijom, takođe ostvarila odličan izborni rezultat osvojivši 17 odborničkih mandata od ukupno 21.

kurir.rs

Prethodni tekstMASKE U PREVOZU OBAVEZNE
Sledeći tekstGFK JAGODINA POČELA PRIPREME

1 KOMENTAR

  1. Zar za ovog gospodina ništa više ne sme da se kaže!? Istina je da je on duplo golo. Osoba koja je bezvredna u svakom pogledu. Njegov doprinos boljem životu u gradu je toliki da je obezbedio sebe i nagurao par desetina njegovih u državne firmem

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime