GFK JAGODINA POČELA PRIPREME

0

Nakon velike pauze I plasmana u Prvu igu Srbije fudbaleri GFK Jagodina su se ponvo okupili I krenuli sa radom I pripremama za narednu sezonu.

„Na gradskom stadionu u Jagodini prozivku je izvršio Sef stručnog štaba Ljubiša Stamenković Piskavac uz prisustvo kompletnog rukovdstva kluba na čelu sa Predsednikom Vladicom Milanovićem. Prvom treningu prisustvovalo je 28 fudbalera od kojih su veliki većinu činili igrači koji su već u klubu kao I nekoliko momka koji se nalaze na probi I pokušaće da se izbore za svoje mesto u klubu.

Iza nas je jako duga pauza, nezabeleženo duga za nas koji smo dug u fudbalu. Plan nam je prvo da pokušamo da igrače polako vratimo u rad I pripremimo za za naporane treninge koji su pred nama. Pokušaćemo da se uz naporan rad I ozbiljne prijateljske utakmice pripremimo za takmičenje koje nas očekuje gde ćemo, ukoliko nam se ukaže prilika, pokušati da vratimo klub tamo gde mu je mesto a to je Super liga Srbije, kaže Ljubisa stamenkovic Piskavac.

Iako dugo nismo bili u klasičnom trenažnom prcesu svako od nas se trudio da shodno svojim mogućnostima trenira I bude u što boljoj fizičkoj kondiciji. Nadam se da ćemo se dobro spremiti za Prvu ligu Srbije gde ćemo biti ozbiljan takmac I zašto da ne pokušati da se plasiramo u Super ligu Srbije, rekao je kapiten ekipe Strahinja Jovančić“ navodi se u saopštenju.

Zbog aktulne pandemije virusa Kovid 19 još uvek nije definisan datum početk takmičenja u Prvoj lii Srbije tako da će GFK Jagodina pratiti situaciju u zemlji I fudbalu naravno I shodno tome napraviti raspored prijateljskih utakmica.

Prethodni tekstNIKOLA RADOSAVLJEVIĆ IDE U REPUBLIČKI PARLAMENT
Sledeći tekstRASTE BROJ OBOLELIH U SRBIJI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime