NASTAVAK SUĐENJA ZA NESREĆU U KOJOJ JE STRADALA MAJKA TROJE DECE

0

U ponedeljak 19.oktobra u Višem sudu u Jagodini biće nastavljeno suđenje Perici Joviću (58) koji je u saobraćajnom udesu usmrtio Draganu Milanović (29). Nesreća se dogodila u januaru ove godine u selu Majur pored Jagodine kada je Jović pokosio nesrećnu ženu koja je šetala pored puta s petogodišnjom ćerkom. Ona je od siline udarca odletela 11 metara, zadobila teške povrede, i posle tri dana preminula.

aca i deca„Ona je udarena 16. januara a umrla pet dana kasnije. Mozak tj smeša koja je ostala od nega, iscurela joj je kroz ranu koja joj je na glavi od udarca napravljena. Kada ju je pokupio kolima, ćerka mi je doživela šok. Sve se odigralo detetu pred očima“rekao je suprug pokojne Dragane, Aleksandar.

Deca Mateja , Filip i Milica svako veče poljube maminu fotografiju koja stoji na stočiću i požele joj laku noć.

„Milica koja ima pet godina u početku nije htela da ide na groblje, kada kažem da odemo kod mame da zapalimo sveću, sada već hoće. Nisam je terao. Sa Draganom sam 12 godina bio u braku, nikada se nismo posvađali. Kada ju je udario samo je izustila, Aco što me ovaj ubi? Deci mnogo nedostaje, dečaci to ispoljavaju drugačije. Ostao sam sa troje dece, imam roditelje pa mi pomažu, ali nije lako.

Aca je samohrani nezaposleni otac.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime