NA PREVOJIMA MEČKA I ČESTOBRODICA SUŽENJA NA PUTU

0

Saobraćaj se u većem delu Srbije odvija po povoljnim vremenskim uslovima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije. Savet vozačima je da i pored povoljnih uslova budu tolerantni i prilagode vožnju uslovima na putu, posebno na deonicama gde je zbog radova izmenjen režim saobraćaja.

Iz sektora za naplatu putarine podsećaju vozače da pripreme tačan iznos novca kako bi ubrzali protok, a sam tim i smanjili vreme zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave Granične policije, putnička vozila na graničnim prelazima čekaju do 30 minuta.

Na prevoju Mečka kod Paraćina iz pravca Beograda ka Nišu, suženje na putu kao i na prevoju Čestobrodica.

auto motoAuto-put E-75 je zbog radova sužen u zoni petlje „Subotica jug“, u smeru ka granici Mađarske, kao i na nadvožnjaku u zoni petlje Istok – Novi Sad, gde vozila prolaze naizmenično.

U oba smera auto puta E-75 u toku su radovi, danas od 07.00 do 17.00, na deonici od Novih Banovaca do Ostružničke petlje.

Zbog radova je sužena obilaznica oko Beograda, kod petlje Batajnica u dužini od 4,3 kilometra i saobraćaj s u oba smera obavlja jednom stranom puta.

Auto-put E-75 je sužen i u blizini naselja „Džep“, između Leskovca i Vranja, gde se saobraćaj reguliše uz pomoć semafora.

Saobraćaj je sa auto-puta usmeren na paralelni put kod Grdelice, između Poloma i Prevalca, kao i kod mesta Gramađe, na deonici Vladičin Han-Vranje.

AMS S upozorava da se izvode radovi na više mesta na putevima na prelazima preko magistralne pruge Beograd-Mladenovac-Niš-Preševo-granica Makedonije.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime