NA JAGODINA OPEN-U NAJZGODNIJA ŽENA SVETA

0

jagodina open

U Jagodini će 11.i 12. oktobra biti održan Međunarodni Open kup. Jagodina će drugog vikenda u oktobru biti mesto gde će boraviti najzogniji momci i devojke iz celog sveta. Dolazak su najavili svetski šampion Pero Tomas i šampionka sveta u bikini kategoriji Elena Zdjelar

elena

 

Takmičenje će biti održano u sali Kulturnog centra 11. i 12. u 18 sati. Organizator takmičenja je bodybuilding club Everest. Pokrovitelj takmičenja skupština grada Jagodina. Generalni sponzor takmicenja kompanija Ultimate Nutrition.

,,Zanimljivo je da je ista kompanija generalni sponzor najjačeg takmičenja na svetu – Mr.Olimpia. Na takmičenju u Jagodini pojaviće se više od 150 takmičara iz mnogih Evropskih zemalja. Komplentna reprezentacija Holandije najavila je dolazak na Jagodina Open. Učesnici takmičenja dolaze iz:Francuske, Italije, Nemacke, Holandije, Hrvatske, Makedonije, Madjarske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i naravno takmičari iz Srbije. Želimo da farmišemo bodibilding kao sport a verujem da će posle ovogodišnjeg, mladi biti oduševljeni učesnicima koji su TOP 10 u svetu, kaže vlasnik Everesta i organizaotr ovog velikog takmičenja, poznati srpski i evropski bodibilder Peđa Milošević.

Ovaj spektakl pratiće veliki broj medija. Na samoj bini tog vikenda biće postavljena tri led ekrana. Centralni led ekran dimenzije 4x3m i dva totema dimenzije 2x3m na kojima ce se prikazati sponzori i donatori takmičenja.

 

 

elena 1

Najveću pažnju  privukli su ovogodišnji Svetski sampion u bodibildingu Pero Tomas i šampionka Sveta u bikini kategoriji Elena Zdjelar.

Prethodni tekstBELA VENČANICA-SIMBOL BOGATSTVA I SEKSUALNE ČISTOTE
Sledeći tekstU SREDU KONCERT U GERONTOLOŠKOM CENTRU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime