LDP DAO POVERENJE MENADŽERKI MARIJI ĐORĐEVIĆ UPRKOS LOŠIM IZBORNIM REZULTATIMA

0

Gradski odbor LDP Jagodina održao  je sastanak na kome je izvršena analiza rezultata na izborima za odbornike gradske Skupštine Jagodine i za poslanike Narodne Skupštine Srbije.

„Menadžerka LDP Jagodina, Marija Đorđević, zatražila je da se odbor izjasni o njenom poverenju za dalji rad kao menadžerke, jer se kao rukovodilac odbora oseća da je ona najodgovornija za rezultate izbora. Svi članovi odbora su se jednoglasno izjasnili o davanju poverenja menadžerki, jer je sve radila u dogovoru sa članovima odbora, a objektivne okolnosti su osnovni razlog relativno slabog rezultata na proteklim izborima.

ldp jag

Članice i članovi gradskog odbora su detaljno analizirali rezultate izbora. Svi su se izjasnili da nisu zadovoljni rezultatima održanjih lokalnih izbora, jer nije ispunjen glavni cilj- ulazak u Skupštinu Grada Jagodine. Koalicija “JAGODINA- MOJ GRAD” radila je dobro, ali agresivna kampanja i stvorena referendumska atmosfera su mnogo doprineli da su rezultati izbora lošiji od očekivanih. Odbornike u Skupštini Grada Jagodine imaće samo stranke koje su i sada bile na vlasti, SNS na republičkom nivou, a Jedinstvena Srbija -SPS na lokalnom nivou. Ove dve koalicije su imale dovoljno sredstava da pokriju troškove kampanje, a kako su na vlasti ,mnogima su obećavali ili učinili usluge u rešavanju privatnih problema i na taj način privukli glasače“ navodi se u saopštenju LDP.

Gradski odbor je odlučio da ciljevi LDP ostaju isti u Jagodini, ali napraviće se nova strategija rada odbora, a i skladu sa strategijom odrediće se metodi i sredstva za ostvarenje iste. Nova strategija rada odbra biće usklađena sa aktivnostima rukovodstva LDP u Beogradu. NEMA ODUSTAJANJA je  moto daljeg rada gradskog odbora LDP u Jagodini, navodi ova stranka.

 

 

 

 

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime