KUPLJEN STUDIO B!

0
Kompanija Maksim media doo uslovno je proglašena za kupca Studija B i to za 530.000 evra, oko 1.300 evra više od procenjene vrednosti.
Maksim media doo je kompanija u vlasništvu Miloša i Ružice Krdžić, vlasnika gradskog TDI radija i osnovana je u februaru ove godine sa upisanim kapitalom od 50.000 dinara.
Agencija za privatizaciju uslovno je proglasila kompaniju Maksim media doo za kupca, a sada slede provere kod regulatornih tela i potpisivanje ugovora se očekuje za 15 do 20 dana.
Vlasnik Studija B je Grad Beograd, a procenjena vrednost kapitala te medijske kuće je 528.626 evra. Kako je rečeno prilikom otvaranja ponuda, Maxim media doo je za Studio B ponudila 530.000 evra.
To je ujedno bila i jedina ponuda, dok je još osam kompanija bilo zainteresovano za gradsku televiziju.
Maksim media doo se nalazi na istoj adresi na kojoj je i preduzeće TDI radio televizija doo, koje posluje od 1997. godine i poznato je po slušanoj radio stanici. Direktor preduzeća je Ružica Krdžić.
Miloš Krdžić je bio vlasnik kompanije TDI radio televizija do 4. juna 2015. godine, kada je stopostotni udeo formalno preuzela Krdžićeva kompanija Maksim media plus doo.
Javni poziv za prikupljanje ponuda za privatizaciju televizije Studio B objavljen je krajem juna, a rokovi za dostavljanje ponuda su nekoliko puta produžavani.
Skupština Beograda usvojila je odluku da se Studio B ponudi na prodaju za 51 odsto procenjene vrednosti, ako ta gradska informativna kuća ne bude privatizovana do 1. novembra.
Prethodni tekstPOČINJE POTPUNA REKONSTRUKCIJA MNMU I IZGRADNJA FANTASTIČNOG STAKLENOG ANEKSA- OTVORENOG DEPOA
Sledeći tekstPAUNOVIĆ: STAKLARA JE PROBLEM DRŽAVE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime