MEDIJI OBJAVILI DA GLOGOVAC IMA RAK PLUĆA, PRIMLJEN U BOLNICU

0

Glumac Nebojša Glogovac je teško bolestan i trenutno bije svoju najvažniju životnu bitku. Prema pisanju medija, pre desetak dana ustanovljena mu je ozbiljna bolest, zbog koje je morao da otkaže sve poslovne angažmane, a glumac je po ubrzanoj proceduri već počeo lečenje. Podršku mu pružaju brojni prijatelji, kolege i porodica, a lekari su mu, po pisanju „Informera“ dijagnostifikovali rak pluća.

– Nebojša se najpre javio svom lekaru, koji ga je uputio u Klinički centar Srbije. Tamo su mu nakon detaljnih pregleda saopštili da je teško bolestan. Uzimajući u obzir težinu bolesti, doktori su po hitnom postupku krenuli s terapijama, koje on dobro podnosi. Njegova porodica – sinovi Miloš i Gavrilo iz prvog braka, kao i sadašnja partnerka Milica, s kojom ima dvogodišnju ćerku Sunčicu – pružaju mu punu podršku i to mu mnogo znači – rekao je za „Kurir“ izvor blizak slavnom glumcu.

Jugoslovensko dramsko pozorište, u kojem je Glogovac od samog početka karijere, otkazalo je sve predstave u kojima on igra.

– Prošle nedelje nam je javljeno da je Nebojša lošeg zdravstvenog stanja, odmah je doneta odluka da se do daljeg ne izvode predstave u kojima je nastupao. O tome su, takođe, obavešteni i ostali glumci koji su s njim igrali u četiri predstave – „Hamlet“, „Razbijeni krčag“, „Sumnjivo lice“ i „Metamorfoze“ – rekao je izvor iz JDP.

List „Informer“ piše kako Glogovac podnosi teške trenutke.

– Krenuo je sa intezivnom terapijom, ali je pozitivan, ne očajava, i zato svi mislimo da će se izboriti. Lekari se nadaju da će se njegovo zdravstveno stanje poboljšati iako je reč o opakoj bolesti. Nebojša je generalno opimista i dobro se drži – kaže izvor tog lista.

Foto: Z. Jovanović

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime