KRUNIĆ: VEČERAS PRAZNIK UTAKMICA

0

U taboru Jagodine očekuju da današnja utakmica sa Partizanom bude istinski praznik fudbala, bez obzira na negativan rezultat iz prethodnog susreta u revanšu želimo da pružimo maksimum i da pobedimo, rekli su na pres konferenciji šef Stručnog štaba Simo Krunić i prvotimac Nikola Antić:

– Nećemo razmišljati o rezultatu, mi ćemo da odigramo utakmicu sa Partizanom, ovi momci su to zaslužili da pokušamo ne razmišljajući o tom prolazu da odigramo jednu dobru otvorenu utakmicu sa Partizanom, da publika koja dođe uživa. Nismo opterećeni rezultatom, nema nikakvog pritiska kod nas, mi imamo jako nepovoljan rezultat i toga smo svesni svi. Nas interesuje rezultat samo u ovoj utakmici, protiv Partizana igramo kući na domaćem terenu. Imali smo par dobrih rezultata, imali smo i jedan loš rezultat kući međutim ovi momci su pokazali da mogu da igraju protiv svakoga i da ćemo dati sve od sebe da se predstavimo u što boljem svetlu. Ni Filipović ni Lepović ne mogu da igraju, Filipović je malo povređen a Lepović ima kartone, međutim želim da kažem da je ovo za nas sutra praznik utakmica, da su igrači maksimalno motivisani i da će dati sve od sebe. Mi ćemo odigrati jednu dobru utakmicu pa ćemo videti krajnji ishod, ne nadamo se prolazu ali kad kažem kao i u prvenstvu nadamo se povoljnom rezultatu.- rekao je šef Stručnog štaba Simo Krunić.

– Pokušaćemo da pobedimo, da odigramo jednu borbenu i čvrstu utakmicu ići ćemo na pobedu. Pozvao bih navijače da dođu u što većem broju jer će nam biti potrebni itekako u ovom trenutku.- izjavio je prvotimac Jagodine Antić Nikola.

Današnji revanš susret polufinala KUP-a Srbije na gradskom stadionu u Jagodini, Jagodina – Partizan počinje u 19.00h.

Prethodni tekstALO: SUPRUG ODBORNICE IZ SNS – A UPAO U ŠKOLU I NAPAO ĐAKE
Sledeći tekstVEČERAS ZABAVA U SKY ROMANSI!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime