ALO: SUPRUG ODBORNICE IZ SNS – A UPAO U ŠKOLU I NAPAO ĐAKE

0

Zbog fizičkog i psihičkog nasilja nad dvojicom učenika petog razreda OŠ “Vuk Karadžić” iz Ćuprije, protiv Tomislava Popovića, čija je supruga Dragana odbornik SNS, policija je Prekršajnom sudu podnela prijavu za remećenje javnog reda i mira jer je tužilaštvo odbacilo navode o krivičnoj odgovornosti, saopštila je policija u Jagodini.

 U izjavama učenika posle tog incidenta kaže se da je Popović 27. marta uleteo u odeljenje njegove ćerke i počeo da viče na jednog učenika: “Zašto cele nedelje moja ćerka briše tablu, a ti ništa ne radiš”, zatim ga je povukao za uvo i udario šakom po glavi.

Od jačine udarca, dečak je zaplakao, a Popović se okrenuo ka učeniku koji sedi u klupi sa njegovom ćerkom, gurnuo ga u rame, prstom povukao liniju po klupi i rekao: “Da uzmeš olovku i da povučeš liniju gde sam ti pokazao i da tu liniju ne prelaziš jer uznemiravaš moju ćerku”. Sva deca su briznula u plač, a haos je sprečila je razredna, koja je Popovića izbacila iz učionice.
Incident je “procesuirao” školski tim za zaštitu učenika od nasilja, slučaj je prijavljen policiji, a tužbu najavljuje i Popović.
– Pokrenuću tužbu protiv škole i direktorke zbog zlostavljanja deteta, jer je svakodnevno druga deca tuku, dolazi kući sa razbijenom glavom. Došao sam u školu da zaštitim svoje dete. Gde su bili školski policajac i dežurni nastavnik da spreče upad nekog sa strane u školu? Šta bi bilo da je upao u školu neko luđi od mene? – kaže Popović.
ALO

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime