„KRALJEVI SLOBODE“ U SARADNJI SA POLICIJOM – ZA BEZBEDNU VOŽNJU

0

Svilajnac – Moto klub “Kraljevi Slobode” iz Svilajnca je u saradnji sa saobraćajnom policijom, Policijske uprave Jagodina organizovali pokaznu vežbu u bezbednoj vožnji motocikala.

kraljevi slobode i policija
-Sezona vožnje motocikala je uveliko počela, pa smo odlučili da napravimo jednu ovakvu akciju. Akcija nije bila samo za članove našeg kluba već za sve zainteresovane motocikliste iz Svilajnca i okoline. Cilj akcije je da od strane predstavnika zakona saznamo kako se uspešno i bezbedno upravlja motociklima u saobraćaju­-kaže Darko Krajić, predsednik moto kluba Kraljevi Slobode.
kraljevi i policija
Za prvu ovakvu prezentaciju, policajci na motorima su okupljenima pokazali osnove bezbedne vožnje na poligonu za obuku vozača.

-S obzirom da je zainteresovanost motociklista iz Svilajnca ali iz okoline dobra, nadam se da ćemo sa Policijskom upravom nastaviti ovakvu saradnju­-kaže Krajić i napominje da je buđenje svesti o bezbednoj vožnji kod mladih ali i kod starijih motociklista ključna stvar za povećanu bezbednost u saobraćaju.
kraljevi svila
Motociklisti su po završetku prezentacije, u koloni prošli kroz Svilajnac i svirenama simbolično skrenuli pažnju na njihovo prisustvo u saobraćaju.

tekst i foto Miša Nikolić

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime