KORISNIK GERONTOLOŠKOG CENTRA UDARIO DALJINSKIM KOLEGU KOJI JE KASNIJE PREMINUO

1

Ž. K. (77) iz Paraćina, koga je 15. aprila u Gerontološkom centru u Jagodini, udario kolega P.S iz Kraljeva, preminuo je u Opštoj bolnici i Ćupriji, a osumnjičenom je, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Jagodini, odredio pritvor do 30 dana.

Obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti Ž.K. izliv krvi u mozak.

Policijska uprava u Jagodini, saopštila je danas, da je P.S (52) uhapšen, „zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda sa smrtnim ishodom“.

„Sumja se da je 15. aprila u Gerontološkom centru u Jagodini P.S, čiji je korisnik, više puta udario 77.godišnjeg muškarca, koji je od zadobijenih povreda, preminuo četiri dana kasnije“, stoji u saopštenju.

Po nalogu višeg javnog tužioca, osumnjičenim je određeno zadaržavanje do 48 sati a nakon saslušanja, „sudija za prethodni postupak Višeg suda u Jagodini, oderdio mu je pritvor do 30 dana“.

Prema nezvaničnim informacijama P.S udario je Ž.K, zbog daljinskog upravljača za TV jer se nisu mogli dogovoriti koji program da gledaju.

1 KOMENTAR

  1. Kakvo rukovodstvo , takav dom , Mapetovci , kvazi ekonomisti , difovci i kao slag na gorku tortu samozvani „ambasador“ Hilandara i placenik Hardinaja „pop“ od Klokot .Od nekadasnje ustanove za ponos u gradu gde se Srbija „najbrze“ razvija , danas na vidiku nova pivara , Resava , fabrika .Bog neka je u pomoc korisnicima i radnicima .

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime